Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig

Ligger ner burrad i min sköna säng och äter dumle som jag har blivit helt beroende av. Idag så har det iaf hänt lite även fast det har vart söndag dom brukar ju vara så jäkla tråkiga men idag har det vart en bra dag, kanske på grund av dig..


Gick upp vid 12 av att maten var klar sen åkte mamma och jag ner till stan och handlade en jacka till mig efter det åkte vi och hälsade på världens bästa mormor som bor på kortis just nu. Vid 6 kom robin hit belv att kolla på flickan som lekte med elden, väldigt bra måste jag säga.

ne nu ska jag sova för imorrn är det jobb igen mellan 13-20 lite segt sådär men innan det så kommer iaf R hit en stund och efter jobbet så blir det nog att va med Hanna.

PUSS

:)

du är faktiskt väldigt bra..

091128

Lördag igen då gick upp vid 12 ungefär somnade visst lite sent inatt. Skulle igentligen ha bakat lussebullar idag men det blev inget med de för therese orkade tydligen inte. Funderar på och baka nått annat men jag vet inte vad kladdkaka kanske? ae jag får se om jag hinner, nu ska jag iaf ta en låång dusch för kl 5 kommer hanna och hämtar mig.

hejdåå

091127

Vaknar upp med dåligt humör, bra start på dagen verkligen kallt och jävligt var det också och det är fortfarande lika jävla iskallt här hemma. Kom hem för ett tag sen. Hanna skulle kommit hit för en flötkväll men det blev lite ändrade planer. Har lust att göra nått ikväll hatar och bara sitta hemma hoppas det blir nått imorrn iaf. 

Ne nu ska jag inte skriva mer, ha en bra kväll hejdå 


Whatcha say

Finns väl inte sådär jätte mycket och skriva om idag. Men iaf vaknade runt 11 gick upp och fixade mig lite och efter det fick man besök. Kvällen spenderades hos Robin med Hanna och Nicklas åkte hem runt 10 med fetaste huvudvärken och trött som ett as blev sängen direkt kan jag lova men har fortfarande inte somnat, fattar inte varför men jag blir alltid så jäkla pigg på nätterna måste verkligen försöka ändra på mina sovrutiner det har jag sagt länge jag vet, haha. På tal om jobbet så har det inte blivit så mycket jobb den här veckan pga en sak så måste vila upp mig men nästa vecka då ska det iaf bli jobb, rätt segt och bara gå hemma faktiskt.

Ne nu ska jag sätta på någon bra film och kolla på sen ska jag försöka sova... gonatt!

Lady Gaga - Bad Romance


Rubrik

Onsdag idag då snart slut på den här dagen också, dagarna går sjukt fort. Men iaf idag har jag vart i lkpg nästan halva dagen och det gick bra på sjukan efter det åkte ja, mamma och syrran till ikano skulle kolla på vinterjacka men självklart så hitta jag ingen som jag ville ha, så får kolla vidare. Kvällen har iaf spenderats med R. Trevligt.

På lördag kommer iaf tess hit så vi skulle baka lite lussekatter och pepparkakor, gott! På kvällen får vi se vad som händer. Fredag blir det flötkväll med Hanna såklart, som vanligt haha tjockisar asså..






PUSS


New moon

Har visst inte uppdaterat så mycket här men jag har inte haft orken till de. Nu ikväll så var jag iaf på bio med Hanna och kollade på New moon inte alls min typ av film men den var faktiskt riktigt bra :) Borde nog kanske se den första filmen också.

Imorrn är det jobb som gäller igen mellan 7-13 och direkt efter jobbet ska jag in till sjukan och sen blir det nog en sväng på ikano med mamma. Måste verkligen ha en ny vinterjacka. 

Nu ska jag kolla på en film sen sova, godnatt!

PUSS 

091123

Jobbade 7-13 idag inte så lång dag men det var skönt det för jag var jätte trött och hade ont i magen. Så direkt efter jobbet så somade jag på soffan och sov till 4 och vid 5 åkte mamma och jag in till lkpg och kom hem nyss.

På onsdag ska jag in till lkpg igen och kolla min knöl i bröstet, det har blivit många turer dit nu. Hoppas det går bra bara. Imorrn är det jobb igen mellan 7-14 skönt med korta dagar eller rätt så korta iaf.

Helgen då vad händer då? fredag? lördag, fest?

KRAM

Filmdag

Kollade nyss på Scener ur ett kändisskap fy satan så dålig kanske bara jag som tycker men det var nog den tråkigaste film jag sett. Men en film som verkligen är sjukt bra är My sister's keeper en riktig tjutfilm iaf enligt mig, eller kanske bara jag som är känslig.




Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.
  

eowi dkjxjzsp

Söndag igen då. Vaknade för någon timme sen. Har sjukt ont i magen så idag bilr det och ligga i sängen hela dagen, ska jag inte göra ett skit har laddat ner lite filmer som jag ska kolla på tänkte jag. Imorrn är det jobb dag igen hoppas det iaf så att jag inte behöver åka in till lkpg igen för det har jag ingen lust med. Var borta hela förra veckan för det var lite knas, inte bra. 


  
Bild från italien 07. Jag, therese, tomas, rasmus och emelie.


Italien. Jag och mamma.

  
Italien och ett gammalt kort på mig och hanna.


Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder det är sjukt segt, aja nu ska jag kolla på film senare ikväll kanske det bilr en promenad det skulle behövas.

PUSS!

Sean banan på spa


21 november

Igår kom Hanna hit, flötade och kollade på idol mysigt! efter det åkte vi till någon fest bättre det än och sitta hemma kvällen avslutades här hemma, trevligt. Vid 4 bled det sängen var cp trött.

Idag vet jag inte vad som händer men det blir nog att vara hemma skulle jag tro.

PUSS

de är gött kött med mos

Redan fredag fy fasen vad veckorna går fort. Gick upp tidigt imorse vid 6 ungefär och somnade runt 3 så det blev bara 3 timmars sömn inatt så är väldigt trött. Har vart i lkpg hela dagen och fixat lite, men det är fortfarande lite knas hoppas det löser sig men det gör det säkert..

Nu är Hanna här och vi sitter och kollar på idol, Reza borde verkligen åka ut usch tycker inte om henne! Och snart börjar cirkus möller, kul :D
Och sen är Hanna överlycklig för hon har vart hos sin morfar och käkat prinskorv :D haha, och ni bryr er säkert jätte mkt om de...not!

Jag kom att tänka på dildosar bara sådär :D haha
Det är egentligen en väldigt bra sak.
Det finns verkligen många positiva saker att ha en sådan.
Man kan använda den när man vill, den blir aldrig trött, den klagar aldrig, den kan skruva på toppen,den lyssnar om man behöver prata, den sårar än inte. Det finns som sagt många positiva saker med att ha en dildo. En negativ sak är att man inte kan mysa med den. Men för det mesta kan den allt.
Så till alla er där ute som vill ha det lite skönt, jag tycker verkligen det är värt att lägga pengar på en sådan.

Tro mig, jag vet ;)

kanske kommer ett senare inlägg :)

Hej hopp snopp är gott!



Update: Ursäkta men den var kansiga hanna som skrev inlägget om dildon, hahaha knas hon är asså!


HANNA

Här är Hanna surfis som ligger och pekar finger... trevligt mmm




och här skulle hon spela trött...

Whatcha Say

Gick upp vid 8 för att jag skulle börja jobba kl 10 men det gick inte eftersom jag inte mådde så bra. På eftermiddagen följde jag med Hanna till lkpg hittade lite skit som jag tänkte slänga upp lite bilder på men det får bli imorrn orkar inte lägga in det på datorn idag.





Hanna inhandla ett par högklackade skor från Din sko och en väska från vila.


och en klänning från Bik Bok.

Mer bilder kommer kanske imorrn eller nån dag i helgen. Kramar!

Rubrik

Känner mig helt invalid, vaknar upp och kan inte röra huvet eller ena armen det är mysigt! Men snart ska jag iaf åka in till lkpg med hanna. Bloggar kanske senare ikväll.

Kram!

Kenta

Det är konstigt vad en jäkla låt kan betyda så mycket och ha så mycket minnen.. alltid hatat sån här musik, men så jäkla bra på nått sätt kanske på grund av dig.



Bilder




18 november

Onsdag idag då gick upp tidigt för att åka in till lkpg skulle fixa en sak och efter det satte jag mig i frisörstolen och färgade håret, blev super bra. Skulle igentligen ha jobbat kväll idag men mår inte så jätte bra efter idag.. men imorrn ska jag iaf jobba och det är ju bara 3 timmar så det är ju inte så länge. Efter jobbet ska jag åka in till lkpg med Hanna, trevligt! Lägger in lite bilder på håret senare.

Nu ska jag äta sen fråga hanna om vi ska ta en promenad senare ikväll. Kramar!

lkecsfh,asefkj

Vilken jäkla skit dag det har vart idag, fy attans och det blir ju inte bättre när man är på dåligt humör heller. Tog iaf en timmes promenad med hanna nu ikväll riktigt skönt faktiskt. Du är himla bra ska du veta!


blir bättre inlägg imorrn, kram!


171109

Finns väl inte sådär jätte mycket och skriva om idag förutom att jag är på dåligt humör men det kan vända snabbt om man har ett miffo till vän som heter Hanna :D

ne vad händer idag då? träna kanske eller ut och gå eller bara vara hemma eller.. träna kan jag nog glömma måste fixa ett gymkort men jag vet fasen inte vart jag vill börja träna, vilket problem jag vet.




buttra jag och therese

KRAM

Sims 3

Sitter och spelar sims 3 nördigt jag vet, men jag fick ett ryck och leta fram det i mina stökiga lådor. Kl 22 på 6an så har jag för mig att det var paradise hotel? min stavning kanske är knas men skit samma, haha. 

Imorrn är det jobb igen som vanligt mellan 7-14. Efter det funderar jag på att gå ner till vårdcentralen och ta vaccinationssprutan eller så får det bli nästa vecka när allt annat är över.

Nu ska jag fortsätta spela sen sängen, godnatt.

Glad? ja

Är sjukt lättad och jävligt gald! Somnade runt 5 imorse och gick upp vid 10 och duschade och käka lite sen kom oscar och hämta mig sen direkt in till lkpg. Ska tillbaka dit på onsdag och fredag så hoppas det går bra :)

Vet inte hur många ggr jag vred och vände på mig inatt men jag kunde fasen inte somna, så nu är man lite trött efter bara 5 timmars sömn knappt det. När jag vaknade imorse så hade jag fått sjukt ont i nacken alltså verkligen cp ont men det är nog inte så konstigt så många kuddar som jag sover på, haha.

Nu ska jag städa mitt rum tänkte jag sen ringa tess och fråga om hon har någon färg tid eftersom det inte blev något förra veckan. Senare ikväll blir det en promis med världens bästa hanna!




Här får ni en suddig bild på hanna i hennes otroligt snygga brillor!



Ha en bra dag, KRAM


 

...

svårt och sova? mm kan man lätt säga.. verkar som att det blir en rätt så sömnlös natt, men det är inte så konstigt

ska iaf försöka så godnatt..

I Wish I Was A Punkrocker


15 november

Söndag idag då har nyss kommit hem ifrån farmor och farfar, blev att åka dit och käka lite mat. Och nu har man äntligen kommit hem det är ju typ 40 grader i deras lägenhet, fy!

Nu ska jag ut och gå sen sätta på en bra film. Ska lägga mig tidigt ikväll för är sjukt trött och så ska jag upp och jobba imorrn kl 7-11.30 sen efter det ska jag in till lkpg, hoppas på det bästa..




KRAM

godnatt

Kom nyss hem från knas hanna och nu väntar en varm säng, mmm det gillas!

GODNATT


Cirkus Möller - Sean Banan


helg, yes!

Veckan har gått så sjukt fort, redan lördag och det gillar vi starkt! Ikväll ska jag ner till Hanna får se vad vi hittar på för kul, men vi hittar alltid på nått skoj.

Imorse fick man gå upp tidigt för att åka på öppethus var lite segt men det gick, kan ju inte sova bort hela dagarna.. nej nej. Efter det var jag dö hungrig och sur efter som jag inte hade ätit och när man kommer hem så är det ingen hemma o då ringer mamma och säger att vi ska in till lkpg, sursursur! så fick vänta ännu längre  på mat men vi åkte förbi burgerking på vägen som tur va.

och nu är jag hemma och ska måla naglarna intressant och veta, mmh

Ha en fin kväll, PUSS


Slicka snor är äckligt

Tjena mittbena!

Sitter och väntar på att Sandra tuttlisa ska komma hem från lkpg.  Har tyvärr inte så mkt att skriva här för tillfället förutom att Sandra och jag har varit på öppet hus idag och tittat på min systers klass modevisning :)
Ikväll blir de åter igen en massa mys och roliga saker :D

Jag måste säga att jag diggar Roberta nåt enormt asså! BOWLINGKLOT HAHA :D

Hörs senare

/Hanna




två är bättre än en

Då var de åter igen fredag och det innebär att de är mys på hög nivå, chips och dipp,idol och cirkus möller hemma hos sanda tuttlisa :D
Jag känner mig lite full i fan ikväll så den kan sluta hur som helst, men sånt gillar vi :P
Och det har även börjat snöa ute, det tycker vi om! sandra sitter och tjatar om att hon vill ut och göra snöhästar men jag fick säga åt henne att det är lite svårt att göra de när de bara är 1 mm snö :D

Nu ska jag se klart på idol :)

Och så vill jag säga att Sandra tuttlisa är BÄST fast hon är lite trög ibland <3 :D



Hej Hopp gummisnopp

/Hanna




Visst finns mirakel..

Nu ska jag klä på mig och gå ut och gå en snabbis och senare ikväll kommer Hanna hit då blir det att titta på idol, myyys! Har vart ledig idag så tog en jäkla sovmorgon, gud så skönt det var de behövdes då det inte har blivit så mycket sömn i veckan. Somnade rätt så fort igår var helt död.

Jobbet igår gick ganska så segt även fast det bara var 3 timmar, men det gick åt och tänka på annat. Och så var det fel på mitt schema jag skulle igentligen ha jobbat kväll som igår för jag skulle vart med på en grej men då sket sig det, hade inte lust och jobba 2 kvällar i rad för dom är rätt så sega.







åh jag vill ha sommar!


Ha en fin kväll, KRAM!

haha


Godnatt!

  

Ne nu måste jag stänga av datorn och verkligen sova kommer vara helt död imorrn annars. Men jag kommer säkert fastna vid datorn till kl 4 eller nått som jag brukar, typiskt mig. 
Och så fick ni en bild på min sköna säng också, mmh!

Godnatt! 

trött och seg..

Är sjukt trött så ska snart lägga mig i sängen och kolla på en film sen sova bums, inte så konstigt att man är trött plus att jag somande runt 5 och gick upp kl 9 måste bli ändring på mina sovrutiner.

Imorrn är det en bajsig dag men det ska nog gå bra hoppas jag :). 


 

Hahaha min humor,

Måste säga att Hanna panna är himla bra alltså, plusplusplus. Hejsvejs 

trött...

Började jobba vid 10 och nu har jag nyss kommit hem. Har ont i hela kroppen och är svin trött så ska lägga mig på soffan och sätta på en film eller se om det är något bra på TV.

Orkar inte skriva mer, blir nog ett inlägg senare ikväll. Kram!

 

...

Det känns otroligt skönt och veta varför jag mår som jag gör. Det är väldigt mycket blandade känslor... chokad, ledsen och glad på samma gång? Men hur fasen kan jag vara glad? Jag behöver inte sitta här och tänka det finns bara ett val ändå, men det känns inte rätt..

Vecko Revyn

Har precis lagt mig i sängen och ska läsa vecko revyn som kom på posten idag :) älskar den tidningen!


  

Slänger upp lite bilder imorrn på hur håret blev :)

Godnatt!


11 November

Somnade runt halv 5 imorse och gick upp vid halv 9 så har vart lite halft död idag. Nu har jag precis kommit hem från jobbet.. nu ska jag burra upp mig skönt i soffan med en gosig filt och en bra film. Måste lägga mig tidigt ikväll men så kommer det ju inte bli ändå, har fasen vänt på dygnet inte bra! Men imorrn är det jobb igen mellan 10-13 det är ju bara 3 timmar så det är ju inte så farligt. Efter det ska jag in till lkpg och färga håret.

Jobbet idag var ganska så segt.. det gillas inte, dagen känns så jäkla lång då som om den aldrig skulle ta slut.




Ha en fin kväll,

Kram

hahaha sjukt kul






10 november

Blev inget jobb idag heller vart lite sent igår kväll.. Men imorrn ska jag iaf jobba mellan 13-20 :) Idag händer det väl inget speciellt som alla andra dagar. På torsdag ska jag in och färga och kanske klippa håret det behövs verkligen är så trött påt.

Den 5 december blir det att åka till Göteborg med Hanna, mamma och hennes syster det blir nog kul :) Nu ska jag sätta på en film och laga något att äta. Kram!



It feels like, nothing

Det har gått 3 jäkla veckor om inte mer hur svårt ska det vara att glömma? det går bara inte, blir så trött på mig själv.




Cirkus Möller


Nagelutbildning

 

Jag vill och ska fasen görat också :D

seg dag..

Blev att gå hem från jobbet med en jävla huvudvärk så nu har jag nyss vaknat och ska fixa något att käka. Vad händer idag då? ingenting.. vill färga och klippa mig någon dag den här veckan är så trött på håret så ska se om Therese har tid, hoppas!

Snart kommer väl O hit med mina saker sen blir det att lägga sig i soffan framför en film.


   


Blir nog inget mer bloggande idag,


Kram

Kenta - Just idag är jag stark



It feels like.. nothing


?

Blir så irriterad på att allting alltid löser sig för dig, du är inte ens värd det! du ska alltid hålla på och fjäska och ha dig. Undra vem det är som är omogen igentligen? åhh vad arg jag är du får precis allt du vill ha, f-n dra åt helvete! Jag ångrar att jag ens lärde känna dig.

Lite halv deppiga inlägg idag kanske men det får ni stå ut med, imorrn är det en annan dag och då blir det bättre (kanske). 

Det är inte lätt när det är svårt

Jämt när man får nått fint sms eller någon komplimang så har jag så jäkla svårt och ta till mig det eller om man ska skriva något lika fint tillbaka, jag får liksom total stopp i hjärnan. Man vet absolut inte vad man ska svara tillbaka även fast man vill skriva något jäkligt fint..

Automatic

Har precis lagt mig i min otroligt sköna säng och ska kolla på en film. Imorrn är det jobb igen mellan 7-14 efter det vet jag inte vad som händer men ska börja träna har jag tänkt så måste ta mig in till lkpg och fixa det men frågan är bara när..

Det är så jävla mycket tjat om den där svininfluensan jag tror faktiskt inte att den är värre än alla andra influenser dom ska alltid förstora upp allt så jäkla mycket. Förut var det ju nästan ingen som skulle ta vaccinsprutan men nu verkar det ju som att alla ska ta den så jag får se hur jag gör men det lutar nog åt att jag ska ta den, hellre det kanske än att ligga i hög feber för det är inget vidare.

 



Tokio hotel - Automatic




Du ljuger bra föresten ;)

PUSSHEJ alla söta

Chris Brown - Crawl


Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig

Vaknade av ett antal samtal inatt så är inte så värst pigg så ska lägga mig på soffan och sätta på en bra film och imorrn är det jobb igen och det gillas. Idag är det farsdag ju så grattis pappa :) skulle igentligen åkt och käkat middag men det blev inte så då alla inte kunde så det får bli nästa helg ist.  

Hahah och en sak till jag fattar inte hur du står ut med dig själv, vad är felet? du är ju fan inte nomal nån stans. Stakars hon som inte fattar något och vad du håller på med! Jag ska inte bry mig är bara så jävla glad att jag slipper dig :)





"Den som inte tror, att man blir onykter på vatten, har aldrig åkt med finlandsbåtarna!"  haha lite halv kul sådär

Ha en bra dag

KRAM

hahaha



hahaha så kul

ute i det gråa vädret

Nyss vart ute och gott med muppen min, riktigt skönt fast lite burrigt. Nu sitter jag och väntar på maten som mamma håller på med sen kommer Hanna hit eller om jag går ner till henne vi får se.

Pratade lite med mamma förut och jag funderar på och gå en utbildning nu i vår eller nästa höst, hoppas nu i vår då men vi får se. Det kostar ju en del men det handlar inte om så mycket pengar och jag vill verkligen göra det så jag hoppas det, men just nu så får jag ju inte in så mycket pengar eftersom jag bara har studiebidraget men tur att man har så snälla päron! :)


Bild på mig, tagen nyss






PUSS

The Show Must Go On



Jag älskar hans röst, så jävla bra!

Is it true




Sjukt bra...

Grått och tråkigt

Blev visst lite sent igår, spelade monopol med hanna haha kanske lite muppigt men skit kul :D sen fastnade jag vid en film så gick inte och la mig förrens halv 5 och jag är redan uppe, inte likt mig! Och idag är det lika grått och tråkigt ute jag hatar det här vädret. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut och gå.

Hahaha aa just det måste lägga in den otroliga bra ringsignalen Hanna gjorde igår, skit bra verkligen :) Ikväll så är det fest här och jag vill helst inte vara hemma så får se vart jag tar vägen.


Jag just nu, blek och fin



Utanför mitt fönster, fint väder? oja




Här får ni en rolig histoiria också:

 Två kondomer gick på en fest, vet du vilken som hade roligast?
 Den som blev fullast...

haha min dåliga humor som vanligt! ha en bra dag

KRAM


Ringsignal

Hanna strumpan sitter och spelar in en ringsignal till min mobil, haha :D störd asså och nu kom puckot på att hon hade glömt att spela in smaaart!

ni ska få höra sen om det går att lägga in haha

fredags myyys!

Sitter och tjockar mig med Hanna som vi brukar göra :D fett gott. Har nyss kollat på idol men det sög, har ingen favorit direkt så därför är det inte lika kul och kolla. Nu sitter vi och kollar på cirkus möller jag fattar inte vad det är som är så jävla kul men hanna muppen sitter och garvar, vad är det roliga hallå?






PUSS snorungar

haha min humor, knasig som vanligt

En blondin kom in till Posten och ville skicka ett postogram till sin mamma som befann sig utomlands. Den manliga expediten sa att det kostade 800 kr.
- Oj! Så mycket har jag inte! sa blondinen, men jag gör vad som helst för att få meddelandet till min mamma.
- Vad som helst? frågade den manliga expediten och tittade på henne med ett höjt ögonbryn.
- Ja, vad som helst, svarade blondinen.
- Okej, följ då med mig, sa mannen.
De gick in på ett rum och stängde dörren.
- Nu, gå ner på knäna.
Blondinen gick ner på knä.
- Dra ner gylfen och ta ut min Petter Niklas.
Blondinen tog ut den med båda händerna och mannen sa:
- Så där ja, nu kan du sätta igång.
Blondinen höll hans Petter Niklas i händerna, putade med munnen och ropade högt:
- Hallå mamma, hör du mig?



En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker:
- Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!
Sen vänder hon sig till sin kille och säger:
- Det här är ditt fel, din jävel!
Killen svarar lugnt:
- Om du minns så ville jag köra in den i andra hålet på dig men du vägrade för att det "skulle göra så ont...



Det var en gång en norrman som reste runt lite i Sverige. Han tänkte: Jag svänger in på macken här och kollar om mina lysen på bilen fungerar.
- Du, kom hit! skrek norrmannen när en svensk kom förbi.
- Kan du komma hit och sätta dig i bilen så jag får se om mina lysen funkar?
- Okej, svarade svensken.
- Framlysena?
- Ja.
- Baklysena?
- Ja.
- Blinkersen?
- Ja, nej, ja, nej...



- Vet du varför norrmännen har med sig en bilruta när de är i öknen?
- Nää...
- För att kunna veva ner rutan när det blir för varmt.
- Vet ni varför norrmän har med sig två stycken bilrutor när de går i öknen?
- Nää... För att de ska kunna få korsdrag.


Tänk efter..


..om relationen är värd att bry sig om ..

Om killen sviker med jämna mellanrum

Om killen har gjort något du inte kan förlåta

Om killen ständigt trycker ner dig och får dig att “krympa”

Om killen inte klarar av att stötta dig när du mår dåligt


Tända ljus...

Nu blir det en varm dusch sen film...








Min nya sminkväska, så jävla snygg jag vet!





PUSSHEJ alla söta

Ledig fredag

Har precis slängt i mig lite mat och nu sitter jag med ansiktsmask och ser ut som ett spöke, haha. Ska snart fixa mig lite sen ska jag ut och gå tror jag fast det är ju sånt jävla tråkigt väder, grått och tråkigt. När jag har gjort det blir det att slänga på sig myskläder och tända massa ljus och sätta på en riktigt bra film dom nya Johan Falk kanske dom är ju sjukt jävla bra.

Vill hämta hem mina saker idag också så jag slipper tänka på det, men så lär det nog inte bli.

Ha en fin dag så hörs vi ikväll,

Kram

I’m standing strong

Ligger nerbäddad i sängen till en bra film, är sjukt trött för det har inte blivit så mycket sömn i veckan pga av lite saker plus att man har gått upp tidigt för att jobba men det gillas skönt att göra något annat men imorrn är jag ledig så då kan jag äntligen få sova ut det behövs. 

Men just nu känns allt bra och jag mår bättre utan dig. Hur kunde jag stå ut så länge som jag gjorde? det är nog ingen som fattar blir bara irriterad och tänka på det. Nej jag ska inte sitta och deppa över en skit jag är bättre än så.

Nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag sova, imorrn blir det att städa och ev. träffa Hanna om hon är frisk.






Hade bra alla,

KRAM


110509

haha typiskt min humor, den är knasig jag vet. Igentligen är den sjukt dålig men jag är nog lite trött tror jag :P

http://www.youtube.com/watch?v=Icv3eUKcjqw&feature=PlayList&p=8A2642E909A271B0&playnext=1&playnext_from=PL&index=25


snösnösnö!


Gammalt kort på mig och hanna




Har precis slängt mig i soffan med myskläder och äter maltesers framför tvn :) Jobbet idag var helt okej lite segt i mellan åt men det går skulle vilja ha lite fler timmar och imorrn är jag ledig och det är lite segt hatar och bara gå hemma, fast då hinner jag städa mitt rum för det behövs verkligen. Och så har det börjat och snöa också, det är så himla mysigt :) fast inte när det bara blir massa blask och skit då kan det kvitta.  


Det skulle inte vara helt fel och ha ett jobb heller så man kan flytta härifrån inte för att jag inte trvis hemma utan det skulle vara så jävla skönt och ha något eget.. men hoppas på det till sommaren iaf :P så imorrn blir det att ringa till hon på vägledningscentrum och hoppas på att jag kan byta praktik plats det vore jävligt kul. 

Måste säga att jag är sjukt glad och jag klarar mig så jävla bra själv har inte mått så här bra på ett jävla tag :') saknar min fis också :D så bli frisk bums!


PUSSHEJ


Typiskt mig

.. att alltid fastna vid datorn när jag igentligen borde sova. Fast jag börjar ju inte förrens kl 10 imorrn så jag kan ju sova till 8 iaf :) hellre det än att gå upp kl 6, för det gillas inte!

Imorrn efter jobbet så kanske det blir att åka till Motala en stund :) trevligt. ska försöka dra ut muppen på en promenad också.

Ne nu ska jag kolla på ett par avsnitt av The Hills.






GODNATT

:)

Har skaffat en blogg igen men har inte orkat fixa den men ska göra det så fort jag orkar.

I veckan så har det inte hänt ett skit förutom att jag jobbar då men ska försöka hitta en annan plats i lkpg eventuellt så hoppas på det, det vore verkligen skit kul. Imorrn är det jobb igen mellan 10-16 och jag gillart. Ska försöka ta mig in till lkpg antingen på fredag eller nästa vecka för att skaffa ett gymkort, ska börja träna har jag tänkt det behövs verkligen :) så önska mig lycka till haha. Ska försöka söka lite jobb och skriva upp mig på vikarie listan alltid bra med lite extra pengar. 

Kl är halv ett borde nog lägga mig, upp tidigt imorrn igen. Så godnatt alla söta! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0