Valborg

Blir riktigt jäkla trött på folk som sitter och kommenterar elaka saker på andras bloggar och dessutom inte kan säga vem det är. Så jävla fegt. Har du så dåligt självförtroende att du måste kommentera att jag ser ut som en anorektiker? Haha jävla idiot. 

Här får ni två bilder på anorektikern ;)




Later.


100428

Idag är jag irriterad på allt och alla känner jag. Blää.. Och det är så jääävla kallt här hemma, jämt! Det kvittar hur mycket kläder man har på sig så lika fan är det kallt. Det ända stället som det är varmt på här hemma är på toan, får nog flytta in där tror jag. 

p: vi kan ju lika gärna stänga av golv värmen nu när det börjar bli lite varmare..

Hej ishus

Later.  

Facebook


Alla jävla grupper på fb, jag hatar dom!

På tal om något helt annat. Nu ska jag gå ut och gå. Måste ju röra lite på mig eftersom det inte blir att jag går till gymmet längre. Varför? jo för att jag är så jävla lat!

Valborg, vad händer? Lite förfest här hemma kanske.. aja får se hur det blir det är ju inte förens på fredag.

Later.

Stan

Kvällen igår blev lugn tills Pontus ringde runt 12. Så det var bara och gå upp och ta på sig kläderna igen, jag som precis hade lagt mig. Fast kom hem ganska fort igen. Pappa hämtade mig runt halv 3 snäll som han är, hehe.

Somnade som en stock kan jag lova. Vaknar sen av att mamma kommer in vid halv 11 och frågar om jag ska med in till stan. Så in i duschen lite snabbt och på med kläder. Blev EN tröja. Var tvungen och ha något bara för att.


Från Gina Tricot

Får se hur kvällen slutar. Later.


Lunch med Hanna!

Fick ett sms av Hanna imorse. Så åkte ner till stan och tog en lång lunch på Gusto. Efter det fick det bli en runda på stan och jag fick i alla fall med mig lite ansiktsprodukter hem. Alltid något.
 


Tröja - Gina 
Skärp - Gina
Jeans - Bik Bok
Converse


Ansiktsprodukter från Clinique.

Later.

Jeansshorts!


Jeansshorts från fornarina och avklippta strumpbyxor från lindex. Hur snyggt? Jag vill ha sommar nu!

Later.


100421

SNÖ!? Vad fan är det här? Vaknar upp kl 7 och ser att det snöar, yes! Va tvungen att gå upp tidigt för att elektrikern skulle komma och jag var helt död då kan jag lova. Har haft världens magvärk inatt så jag somnade inte förens halv 5 och va tvungen att gå upp kl 7 sen skulle jag försöka somna om men det var ju bara och glömma. Och magvärken har fortfarande inte släppt, det gör satans ont. Så nu ska jag ta en varm dusch sen vira in mig i mitt täcke och lägga mig på soffan och kolla på film och sen hoppas på att värken försvinner. Men jag vet i alla fall någon som kommer somna tidigt ikväll, eller? ;)

Later.

The Stepfather


"Michael återvänder hem till sin mamma från militärskolan, och upptäcker att hon är nykär och att den nya pojkvännen numera bor hos dem. Michael försöker lära känna den nya mannen och blir mer och mer säker på att något är fel. Väldigt fel."

Jäkligt bra film. Enligt mig i alla fall.

Later.

Nytt från Gina.

Känner att jag inte har så mycket och blogga om idag men bara för att det ska bli ett inlägg så slänger jag upp en bild på en kofta som jag köpte förra veckan. Nu har jag verkligen verkligen köp stopp på kläder i alla fall. För nu går det inte in mer i mina garderober, hehe. Men jag väntar bara på 2 par klänningar som ska komma den här veckan från Nelly, fast sen blir det lungt med shopping. Ett tag.


199:-

Later.

Den lilla vita



Hur snygga?! Båda kommer ifrån Nelly. Men jag gillar den första mest. Den kommer bli super snygg i sommar när man har fått lite mer solbränna.

Later.

Nytt från Vila



100417

Kvällen igår.. helt okej. Början av kvällen vart skit pga av en viss person men slutade jäkligt bra. Kom hem runt 5 imorse och pappa var snäll och kom och hämta mig. Är skapligt seg så ikväll blir det en lugn hemmakväll för en gångs skull, det behövs. Hoppas att ni andra får en bra kväll :)

Later.

Solbränna


Menigen var att jag skulle ta en bild på mig själv, hmm. Och självklar vill jag visa att jag har blivit brun också, haha. Bra bild va? njae.. Hela jag har bränt mig och det gör så jävla ont. Kommer bli en mysig natt känner jag.

Later.

100415

Ni är lite snåla med kommentarer för och vara 300 besökare per dag tycker jag ;) Inte för att det kanske finns så mycket och kommentera men ändå. Måste lägga in lite mer bilder märker jag, inte lika kul och läsa en blogg utan bilder.

Idag har jag och H legat ute i solen nästan hela dagen sen åkte vi ner till stan och åt flöt mat på valentino. Här tänker vi inte på bikinikropp inte ;) Fast det behövs inte. För tjocka är vi då inte. Bränt mig i ansiktet har jag också gjort, sweet!

Later.

19 år

Legat ute i solen nästan hela dagen idag igen. Så jäkla skönt. Har redan fått färg, himla tur att man har lätt och bli brun. Annars har jag inte gjort så mycket. Blev en sväng in till stan nu ikväll för och hämta ut min dator som äntligen hade kommit hem.
Och grattis till mig som fyller idag, haha.

Later.

Solsidan


10 04 12

Hur underbart är inte detta väder? Helt sjukt underbart! :) Att man blir så glad av lite sol. Idag har jag i alla fall suttit ute hela dagen och solat och lyssnat på bra musik. Jag fick till och med lite färg, tror det eller ej. Tror fan inte att det kan bli så mycket bättre just nu? Och man får ju inte glömma att jag blir ett år äldre på onsdag, sweet! Halva helgen är även planerad, nice. Ha en fortsatt fin måndag.

Later.

We can do it, baby, anytime of the night



Kan folk lägga upp bikini bilder så kan jag lägga upp den här!

Kvällen spenderas i lkpg. Ha en bra kväll sötnosar.

Later.


Time for miracles

Ursäkta för dålig uppdatering som vanligt. Men jag har verkligen inte hunnit eller haft lust till och blogga. Men imorrn blir det fler inlägg, så kika gärna in då :) Tänkte lägga upp lite bilder från idag men jag kom på att dom flesta ligger på Hannas kamera och jag hittar inte sladden till min telefon så det får bli bilder imorrn ist.

Gick upp vid 5 idag för att åka till Ullared med Hanna inte för att det finns sådär jätte mycket men det var mysigt och bara göra något. Det var tänkt att det skulle bli en lugn kväll idag men icke. Blev att H och jag åkte in till stan men åkte hem ganska så fort igen. Onödig kväll.  

Vad har ni andra gjort ikväll?

Later.

(Glöm inte och bli medlem på Bloggtrafik.nu om ni vill ha fler läsare) Och tack så jättemycket för era söta kommentarer det värmer ska ni veta ♥

Irriterad!

Jag får ofta kommentarer om att jag är för smal. Det är faktiskt riktigt jobbigt för jag är fan inte så smal som alla tror att jag är visst jag är smal men jag är fan inte för smal, jag är normal! Och jag väger precis så mycket som jag ska väga och jag är nöjd med det. Det är precis lika dant som om jag skulle säga till en tjock person att den är tjock? Men det gör jag inte för man säger inte så. Det är inte kul och höra från var och varanan person att man är riktigt smal och att jag måste äta mer. Fast vet ni.. Jag äter mer än vad både mina föräldrar gör men ändå så går jag inte upp så jättemycket i vikt. Men dom senaste 2 månaderna har jag gått upp 2-3 storlekar i jeans och det måste väll betyda nått eller? Det kanske inte syns, men jag har gått upp. Jag är nöjd över min kropp och det är huvudsaken!



Later.


Tips!

Tänkte bara tipsa er om en bra blogg.
Så kolla gärna in på Andrees blogg. Klicka här för och komma till den.

Och ni som vill ha fler läsare till bloggen borde bli medlem på Bloggtrafik.nu!

Later.

Lite shopping med mamma


Vero moda 260:-

Skärp - Gina 149:-
Halsduk - Vero moda 130:-

Gina 149:-

Vero moda 130:-

Blev Motala på fm med mamma. Och det blev visst inte så jättemycket men här är en del i alla fall. Det andra var bara lite smink. Hoppas att ni andra har haft en bra dag?

Later.
 

Bloggtrafik.nu

Tänkte bara tipsa er som vill ha fler läsare till eran blogg. Och det är och bli medlem på bloggtrafik.nu. Klicka HÄR för att bli medlem. Det är helt gratis att gå med och man får garanterat 33 besökare sen är det bara och samla poäng så får man fler. Super enkelt :)


Jag kan ju säga att min statistik är i alla fall tresiffrig.

Later.

Tatuering?


Funderar på och göra en tredje tatuering men jag vet inte riktigt vart den ska vara än. Funderar på och ha den här längst med höften, vad tror ni?

10 04 06

Hej sötnosar hoppas att allt är bra med er!

Vaknade halv 2 idag och jag vet det är alldeles för sent. Men jag har knappt sovit något i helgen så idag var det helt okej och sova länge. Mamma dammsög hela huset plus mitt rum, men jag vaknade inte? Haha då var jag nog bra trött. Idag händer det inte alls mycket, skönt det. Har inte vart hemma så mycket dom senaste dagarna så kan vara ganska så skönt och vara det idag.
Imorrn ska jag i alla fall upp tidigt. Först abf sen Motala och luncha med världens bästa mamma :) Blir såklart lite shopping också, så imorrn lovar jag att det blir bilder. Då måste ni ju kolla in på bloggen för det går ju inte och missa eller hur? Nej såklart inte ;)


Bild från Turkiet

Skulle inte sitta helt fel med sommar nu, eller?

Later.

Helgen..

Uppdateringen har ju inte varit den bästa men jag har inte haft någon blogglust. Inspiration noll. Helgen har i alla fall varit helt okej. Blev lkpg i fredags med Hanna och det blev det även i lördags och igår också fast med Sebb och Alex, sweet. Har inte blivit många timmars sömn den här helgen så är skapligt trött. Nu blir det soffläge och någon bra film och massa godis. Underbart! Hoppas att ni andra har haft en bra helg? Har tyvärr inte några nya bilder och lägga upp heller men det får ni stå ut med. Lovar att det blir mer bilder i veckan.

Later.

Hope.


För er som ville se min tatuering. Jag är nöjd så tack igen Andreas! (Den kanske ser sne ut men den ska vara så)

Later.

10 04 03

Det får bli ett snabbt och kort inlägg för jag är så jäkla trött. Har inte blivit någon uppdatering idag så därför slänger jag in ett nu. Kvällen har varit jäkligt bra! Den började inne i lkpg hos Alex och avslutades hos Pontus med Andreas och Hanna fast H åkte hem tidigare den lilla skiten så jag fick ta taxi hem idag med men det gick lika bra det. Gjorde även min andra tatuering idag som fick bli i nacken och jag blev faktiskt super nöjd så aa tack så jätte mycket Anderas :) Lägger upp en bild på det imorrn för nu ska jag sova.

Later.

Adam Lambert


Adam Lambert - Whataya Want From Me


Adam Lambert - No Boundaries
Lyssna! Ni har säkert hört dom men ändå. Dom är bra..

Later.

Converse



Äntligen har skorna kommit. Love it!

Later.

10 04 01

Va nere på stan nyss och så kom det fram två killar.. "Fan vad snygg" mindre kul att dom var 8, 10år. Men tack ändå små knattar. I alla fall så skulle jag hämta ut mina converse som skulle komma hem idag men dom hade inte kommit hem än så jag får be pappa hämta dom när han kommer ifrån jobbet. Jävla otur då! Och så tänkte jag att jag skulle gå till abf när jag ändå var nere på stan men icke dom hade stängt tidigare än vanligt. Men jag fick i alla fall med mig ett par solglasögon hem så nått blev det ju.


199:- från kicks 

Ne nu ska jag laga mat innan jag dör av hunger!

Later.

Ge mig sommar!


Snyggis ben sååklart

En liten del av våran pool

Mina fina naglar som Mathilda har fixat och ja det är mina egna!

Later.

Lite sena inlägg kanske men jag kan inte sova..


Hur kunde jag vara så dum?

Okej att jag har tjatat om att allt är så vanligt. Men jag är faktiskt riktigt trött på't. Det är något som saknas.. och ja ni vet nog vad.

Later.


Weekday


Tröja från Weekday. Ge mig! Den går tydligen inte att köpa genom deras hemsida? Eller jag fattar i alla fall inte hur man gör. Och jag vill så gärna ha den. Ååhh jävla skit.

Later.

RSS 2.0