Jordin Sparks - Battlefield


Ni måste lyssna på denna låt. Inte den nyaste kanske men den är bra.

Enough


Riktigt bra film. Ni som inte har sett den, se den!

Later.

You were my strength when I was weak

Just nu känns allt så blää.. tråkigt. Jag vet inte varför jag känner så.. Kanske dags med en förändring snart? JA tack! Äh jag ska väl inte klaga så mycket men jag är trött på att allt är så vanligt. Fast jag har ju världens bästa familj, släkt och vänner som gör mina dagar ganska så bra eller ja jävligt bra. Ni är underbara! ♥

Later.


Tatuering.

Vaknade upp runt 12 imorse och mådde betydligt bättre, skönt det. Min kära syster har vart här idag och färgat håret på mig. Hihi himla bra och ha en syster som är frisör måste jag säga.

Tänkte visa er min tatuering också som Sebb har gjort.

Dålig bild men den får duga så länge.

Later.

Lyckad fredag!

Har bloggat dåligt både idag och igår men jag har inte haft någon blogglust och så har jag inte hunnit heller. Igår innan det bar av mot lkpg så var Hanna och jag här hemma och fixade lite och drack vin efter det in till stan och hem till Alex. Där vi skulle ha vart hela kvällen igentligen men vi tog halv 1 tåget och åkte hem till Pontus ist, sweet! Kvällen avslutades här hemma runt 6 imorse? Så idag har jag inte gjort något annat än sovit. Har mått skit rent ut sagt, fy fan. Aldrig mer sprit säger jag bara. H frågade om jag skulle med till Bino på fest men eftersom jag knappt kunde lyfta huvudet från kudden utan och må illa så var det nog lika bra och stanna hemma ;) Blev en tatuering igår också.. Visar bild imorrn för nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre imorrn. Hoppas att ni andra har haft en bättre och roligare lördag än mig i alla fall.


Världens bästa Hanna ♥

Later.

Lördag!

Kvällen igår blev lyckad tills slut. Den började inne i stan och avslutades här hemma med Pontus, Andreas och Hanna. Nu blir det en lång dusch efter det soffan och några bra filmer. Känner mig helt död, bloggar senare ikväll om jag har lust.



Här får ni två fina bilder och kolla på sålänge.

Later.

10 03 26



Dricker vin med Hanna, snart blir det tåget in till stan! Bloggar mer imorrn, ni får ha en jättebra kväll.

Later.

Stan med Hanna!

Äntligen hemma! Har så jäkla ont i fötterna efter att ha gått på stan ända sen imorse tills nu. Men jag hittade inte skorna som jag ville ha så nu är jag sur bara för det! Men troligtvis kommer dom hem nästa torsdag. Och jag antar att ni vill se vad jag handla, haha. Så därför har jag vart snäll och tagit bilder. 
 

Spetstrosor - Gina

Shorts - Gina

Jeans - Bik Bok. Dom ser kanske inte så jätte roliga ut, men på är dom super snygga ;)

Kort tröja - Gina

Randig tröja - Monki

Dom två sista tröjorna kanske inte ser så roliga ut när dom hänger men när dom sitter på så är dom riktigt snygga!

Later.


Outfit

Nu är jag riktigt jävla irriterad. Det finns fan idioter till allt! Att alla ska ta det så seriöst med en jävla blogg jävel, helt sjukt. Jag har tappat bloggluste totalt nu bara för det.. Så får se om jag fortsätter eller inte.

Men här får ni dagens outfit i alla fall





Skjorta - MQ
Leggins - MQ
Armband - Tohmas Sabo

Later.


10 03 24

Vaknade upp med träningsvärk i hela kroppen, det är inte mysigt. Och sen när man kollar ut så är det grått och trist ute som vanligt och det gör ju att man vill ligga kvar i sängen hela dan.
Men nu har jag iallafall kommit upp. Har precis lagat mig lite mat och det är klart att just ketchupen ska vara slut..


Här får ni en bild på mina snygga ben och en kaffekopp..  

En del har frågat vart man kan köpa skorna ifrån Widlflower by Kenza och dom finns att köpa i dom flesta sko affärer och även på Nelly.

Later.

Kenza & Tyra



Jag älskar det här klippet.. "Vem vare som fucking kasta?"

Later.

Solsidan



Haha man kan bara inte få nog av det här programet..

Later.

Wildflower by Kenza



10 03 23

Har blivit lite dåligt med bilder på bloggen men skit samma.
Kvällen igår behöver jag inte ens skriva om för fy fan okej den var mysig men det sista behöver vi ju inte ens dra upp här i bloggen, haha tjöt som en jävla idiot.. Fast Hanna tyckte ju att det var lite kul såklart ;) Kom hem runt 3 inatt ungefär? Det säger väl det mesta?

Idag blev det träning med Hanna. Skönt! Nu ikväll vet jag inte vad som händer, men det märks.
Imorrn blir det och gå upp tidigt och gå ner till ABF efter det blir det träning och solning. På torsdag blir det lkpg med Hanna. Fredag fest? Nu vet ni vad jag ska göra i veckan i alla fall.. intressant? Jahaadå :)

Later.

Hellre ett ärligt nej än ett falskt ja

Vad är det en del inte förstår? Man kan fan inte vara svartsjuk på något som man inte har! Och ett nej är ett nej men det har visst en del svårt och ta till sig.

Okej.. måndag igen då. Är fortfarande lite seg från i lördags så idag var det helt okej och sova länge.. Funderar på om jag ska åka ner och träna en stund och ikväll får jag se vad som händer. Har inte lust och göra nått speciellt ändå så det får nog bli en filmkväll, det gillar vi.

Later.


Tell me what to do, tell me what to say. Cause you always knew, I did it for love




Leggins från Nelly


Älskar leggins med skinndetaljer. Super snyggt!

Later.


Bild från igår


blev visst bara en..

ytfio



Den här låten är så jävla dålig men ändå kan jag inte sluta lyssna på den..

Huvudvärk!

Okej idag är jag trött jäkligt trött. Blev visst lite sent inatt eller imorse kanske man ska säga, somnade runt 6. Och nu har jag precis flyttat mig från sängen till datorn och klockan är halv 3 härligt. Ska försöka bli av med den jäkla huvudvärken också så jag bloggar lite senare ikväll.

Later.

It feels like, nothing


Gaah! Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Garderoben är helt överfull men ändå så hittar jag inget? Inget passar, konstigt.. Och så skulle jag försöka ta en bild på mig själv och ni ser ju hur det blev. Lovar att det kommer bättre bilder imorrn för nu måste jag dra mig. Ha en toppen kväll!

Later.


Now I close my eyes, as you walk away

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott. Jag somnade inte förens halv 5 imorse vet inte hur många gånger jag låg och vände och vred på mig.. Så jag är skapligt trött.
Sitter och äter en god frukost just nu som min kära mamma har gort. Jag som igentligen aldrig brukar äta frukost eftersom att jag alltid går upp så jäkla sent om dagarna. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Bilder på dagens outfit kommer såklart upp. Och om jag hinner så tänkte jag visa er vad jag använder för smink. Så kika in lite senare.

Later.

Solsidan





Haha ni måste ju hålla med om att det är programet är helt underbart?

Later.

Jeans!

Det är många som har frågat vart jenasen jag hade på mig här om dagen kom ifrån och dom kommer från H&M och kostar 399:-


Later.

Skitdag

Jag känner mig skitstressad även fast jag inte har en anledning till och vara det? Och jag om någon borde väl inte vara det eftersom jag inte gör så värst mycket om dagarna. Konstigt.. Och mamma tjatar hål i huvudet på mig, gaah! Och det blir inte bättre av att hon springer runt här hemma som ett jävla yrväder och städar som en idiot.. Så tror hon att det är super enkelt och skaffa ett jobb men det är fan inte lätt, jag söker som en galning utan resultat. Det är segt som attans och bara gå hemma, jag skulle göra vad som helst bara jag får ett jobb. Okej det finns en sak jag kan göra och det är och ringa runt lite och se om någon behöver semestervikarie.
ååh fan vad jag är positiv idag

Later.

Kärlek & love..




Bokstäver från Mique.

Later.

Äntligen helg!

Kollade på Bella & Tyra show sen igår. Det var väl helt okej. Dom hackade lite på Kissie i alla fall och det är bra ;) Bruden som måste redigera sina bilder för och bli snyggare och må bättre, eller? Det finns säkert små Kissiefan som läser min blogg men det skiter jag i.. För jag säger bara vad jag tycker.

Bilder på otroligt söta Kissie



Lägger upp dagens outfit sen så kolla in då.

Later.

Bloggdesign

Vore super snällt om någon som kan kunde fixa min bloggdesign. Jag suger på sånt.. Kommerntera det här inlägget :) Kommer självklart att länka isf.

Later.

Bella & Tyra show!

Missade Bella & Tyra show nu ikväll så ska kolla på det nu innan jag lägger mig. Någon som såg det ikväll? Var det bra?



Later.

Outfit!





Tröja - Vila
Leggins med skinndetaljer - MQ
Klocka - JetSet
Armband - Thomas Sabo

Later.

Tips..

Godmorgon!

Här kommer ett litet tips bara:


Jag älskar Neutrogena visibly clear. Man känner sig verkligen super fräsch efter att ha använt det. Man kan även använda den som en ansiktsmask. Riktigt bra pris också.


Love can't wait


Kavaj - H&M
Shorts - H&M
Converse

Rubrik

Godnatt!

Riktigt kul att det har kommit så många nya läsare. Så nu kommer jag lägga upp mer bilder för en blogg med bilder är ju lite roligare eller hur?

Jag lär ju ställa klockan nu ikväll så jag kommer upp tidigt. Annars kommer jag sova bort halva dagen imorrn..

Later.

Paljettklänning

Köpte den här för ett tag sen men jag gillar inte riktigt färgen.. Någon som vet om det finns en liknande fast i svart?

 

Köpte den här för någon vecka sen. Har visat lite av den men här får ni se hela. Den kanske inte ser så där jätte rolig ut men den är super snygg på.


Later.

Bikini

Yes! fick hem min bikini ifrån La Redoute idag. Jätte snygg måste bara prova den och se om den passar..



Later.

10 03 17

Godmorgon! (Lite sent kanske..)

Tänkte hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Slänger upp dagens outfit lite senare, så kolla in då.
Hoppas ni alla får en bra dag!


Bild från i förrgår..

Later.

Life Of Ryan


ni måste ju hålla med om att den här serien är bra? hans lillebror är så söt.

Dålig uppdatering!

Dålig uppdatering idag jag vet. Hann inte blogga innan jag åkte iväg imorse. Klockan ringde halv 8.. var helt död kan jag lova.


Gick lite på stan och jag kan bara inte låta bli och handla det är helt sjukt. Jag kan inte gå in i en affär utan och köpa något, det finns ju så mycket man vill ha. Följde med mamma ner till stan nu igen och det fick bli en till tröja.. Bilder kommer.

Later.


Hollywoodfruar

missade hollywoodfruar nu ikväll. så ska kika på det nu innnan det blir sängen. vilket jävla program igentligen, hoppas det är ett bättre avsnitt idag än vad det var förra veckan.

upp tidigt imorrn för att åka till vikingstad och vad fan gör man där undrar säkert ni? inte ett piss. men jag tänkte följa med på öppethus till en folkhögskola.. hörs imorrn!

later.


Bloggar via mobilen

Oj besökrekord på bloggen idag. Fortsätt gärna och kika in så lovar jag och slänga upp bilder varje dag. Later

10 03 15

larvigt. men här får ni dagens outfit.





och ni vill såklart veta vart kläderna är ifrån.
Jeans - H&M
Skjorta - H&M
Skinnjacka - Veromoda
Halsduk - JC
Skor - från Puma

mötet hos studievägledaren gick.. bra. folkhögskola till hösten, klart! floristlinjen på komvux nästa höst, klart! fan att jag bara är 19 annars hade jag börjat läsa till florist redan nu i höst.

later.

Sent inlägg

idag har det vart en såndär dag med dåligt humör. som alla har nån gång. man kan bara inte vara glad jämt.. jag försöker men det går inte, speciellt inte när det blir för mycket. kanske dags och börja tänka lite på sig själv som vissa säger.. eller? nä bättre och tänka på alla andra ist. jag är för snäll, måste lägga av med det!

blev motala i eftermiddags det ända roliga på hela dagen.. pratade om och åka till kreta i april. jag vill åka! ska tjata lite till på mamma. det ska nog inte va så omöjligt ;) efter motala blev det en tripp till lkpg också, nice.

imorgon och på tisdag har jag i alla fall saker och göra, men inga sådär jätte roliga.. träning några dagar i veckan ska vi också klämma in.

klaga på texten om ni vill men jag orkar inte bry mig om stora bokstäver..

later.

en onödig lista

Kallas för: hm ingenting.
Stjärntecken: vädur
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Piercingar: öronen och naveln men den är aldrig i
Tatueringar: nä men funderar på en
Längd: 167 ungefär.
Skostorlek: 38
Hårfärg: mellanblont
Fräknar: nej
Önskar du att du bodde nån annanstans:
nee, ibland kanske
Tycker du att du är attraktiv: jahadå
Dricker du: ibland
Röker du: kan hända 
Vilket schampo använder du: nåt från frissan
Vilken parfym använder du: Armani blire oftast
Vad är du rädd för: mörker, haha
Gillar du att tvätta: har aldrig tvättat..
Gillar du berg- och dalbanor: nope

SENASTE..
Filmen du hyrde: ingen aning
Filmen du köpte: ingen aning
Låten du hörde: någon skit låt på radion
Låten du laddade ner: vet inte
Personen du ringde: hanna
Personen som ringde dig: mamma
TV-program du såg på: solsidan
Personen du tänkte på: de ni

FAVORIT..
Låt: ingen aning, finns många
Sak att göra: mmm jag vet inte
Sport: ingen speciell, men fotboll kan va kul och kolla på säger vi
Dryck: juice, stavas det så?
Kläder: leggins med skinndetaljer och en snygg överdel
Bil: audi såklart ;)
Serie: det måste nog vara oth

HAR DU NÅGONSIN..
Gråtit över en pojke: ja
Gråtit över en flicka: nje
Ljugit för nån: ja
Varit i slagsmål: nej
Blivit arresterad: nä du
Träffad någon från internet IRL: nääe tror inte de

ANTAL..
Gånger du varit kär? en enda jävla gång, på riktigt.. kanske två men inte mer 
Gånger ditt hjärta brustit: det är nog bara en gång. eller bara och bara..
Hjärtan brustit på grund av dig: å jag vet inte
Tjejer du kysst: pussat har man väl gjort
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med: ingen som jag gick i samma klass som iaf, ganska så sjukt..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: jag vet inte, ingen tror jag

SENASTE..
Boken du läste: jessica anderssons bok 
Personen du fick e-mejl av: någon eva? tror jag
Personen du fick brev av: vet inte
Personen du fick sms av: hemligt säger vi
Gången hela din familj åt middag tillsammans: någon vecka sen eller kanske 2 när min syster va hemma
Saken du köpte: kläder var nog det sista jag köpte

Vad har du gjort idag: sovit, vart i motala och lkpg
När stiger du upp på morgonen: alldeles för sent
Vad har du på dig: en tröja ifrån vila och ett par leggins
Vad är du allergisk mot: äh nötter
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: nää
Håkan Hellström eller The Ark: the ark tror jag
salt eller socker: eh socker
Gillar du ketchup: nja sådär
Är du glad just nu: skit glad!
Var du glad igår: jaadå
Vad dansar du till: musik?
Stockholm är: en huvudstad
Göteborg är: jäkligt mysigt
Kan du sjunga: nae, fy fan
Spagetti eller makaroner: makaroner helt klart, skulle kunna leva på makaroner
Länder du vill besöka: USA, Australien.. finns säkert massa mer men kommer inte på några mer just nu

Baby please, don't walk away

Kreta den 22 april? Ska tjata lite på mamma ;)

I cannot let you go, let me wait till tomorrow


I did it for love



Jag älskar hennes låt den är så jäkla bra. Inte för att jag har följt melodifestivalen men den här låten borde verkligen vinna tycker jag.

På tal om något annat. Pappa lämnade in min dator i onsdags och jag får inte svar förens om 2 veckor. Hur lång tid ska det behöva ta? Alltså ingen dator på 2 veckor, kul. Så får använda mammas..

Ikväll blir det nog och gå ner till Hanna och kolla på melodifestivalen. Annars händer det nog inget speciellt. Ha en bra kväll!

Later. 

Bio!

Vaknade vid 10 och tänkte att jag skulle gå upp för att jag skulle träna med Hanna. Men klantig som jag är så somnade jag visst om och vaknade vid halv 12! Mycket smart..  Blev alltså ingen träning. Och nu ikväll blev det bio i lkpg. Den var faktiskt helt okej men nu kommer jag inte på vad den hette bara för det..

Later.

11 Mars

Ska sluta tänka så jävla mycket. Det får bli som det blir.
Var iallafall på ett möte imorse och det gick bra. Det lutar åt att det blir folkhögskola i höst men det är inte säkert än.
Imorrn blir det träning med Hanna på morgonen, kvällen får vi se.

Later.


En helt okej tisdag

Jätte dålig uppdatering jag vet. Och ett sent inlägg som vanligt.. Men det händer ganska mycket just nu, ska försöka blogga mer imorrn om jag hinner. Har ju ingen dator heller för den jäveln gick ju sönder igår så får ha mammas sålänge tills jag har fått tillbaka min.

Hoppas iallafall att ni andra har haft en bra dag.. nu ska jag sova är riktigt trött.

Later.

...

Helvetes jävla skit! Min nya dator har gått sönder. Smarta Sandra som inte har använt något antivirus program. Ska försöka få med mamma in till stan så jag kan lämna in den. Vägrar och dela en dator med mamma och pappa, det går bara inte.

Later.

Lite shopping..

Blev en runda på ikano med mamma på fm. Skulle igentligen bara haft lite saker till rummet men jag kom visst hem med lite klädkassar också. Förvånade? Nej. Jag som inte skulle handla några kläder den här månaden, men vafan.. någon tröja gör inget, okej det blev fler och ett par leggins ifrån MQ super snygga!



Later.

Paris vs Stephanie



Måste säga att klänningen ifrån Brian Lichtenberg var jäkligt snygg! Fast det beror på helt vem det är som bär den. Och här är det ju helt utan tvekan Stephanie Pratt.

Jeansshorts..


(Bild tagen av chic.se)

..Är något som jag kommer använda mycket av i sommar och även i vår. Tillsammans med ett par vita converse och även gladiatorsandaler såklart. Så jäkla snyggt!

Mhm?

Ibland ångrar jag vissa val jag har gjort. Speciellt det valet jag gjorde när jag hoppade av skolan. Nu idag kan jag inte ens fatta att jag gjorde det, jag fattar inte vad jag tänkte med? Men då kändes det som det bästa beslutet och jag tyckte att det var jävligt skönt och slippa skiten. Jag mådde bättre, det var ju huvudsaken. Men nu vet jag att det inte var skolan som var felet det var något helt annat men det ville jag inte fatta då, jag vägra förstå. Hur kunde jag vara så dum, jag viste ju igentligen. Blir så trött på mig själv.

Jag som ville ta studenten och gå balen.. Jag vet att det inte är försent än men att gå om 3år känns inte så jättekul. Och att plugga är inte det roligaste jag vet direkt. Synd att man inte har ett läshuvud så skulle det varit lättare. Men det finns ju ett alternativ och det är och gå om sista året på omvårdnad och börja i höst igen.. Åh det här är så jävla svårt jag vet inte vad jag vill. Jag vill kunna spola tillbaka tiden och ångra att jag hoppade av skolan. Skit då!

Love is the answer

Idag gick jag upp tidigt för en gångs skull. Runt 10 tror jag kolckan var, hehe okej kanske inte så jätte tidigt men för mig som är ledig så är det tidigt ;)
Har fixat lite nya annonser, lagat middag och ringt lite samtal så ska på möte nästa torsdag kl 10. Nu börjar det i alla fall hända lite. Trött på och bara gå hemma nu. Får se hur det blir med jobben jag sökte i början av veckan hoppas det blir något. Annars kan jag ju alltid hoppas på ett sommarjobb, det vore ju inte helt fel. Vill så gärna åka utomland i höst så får se hur det blir. Hoppas!

Väntar på att min bikini ska komma hem ifrån La Redoute. Det har faktiskt gått en vecka nu så idag borde den komma. Inte för att jag kanske har någon användning av den nu men.

Ska ner till banken och fixa lite saker sen när pappa kommer hem. Sen blir det kanske träning, affrodans kan ju va kul? haha. Om inte så blir det en lång promenad..

Later.

Jävla skit!

ÅÅÅHH jag blir så jävla arg!! Jag skulle skicka iväg ett paket med schenker och göra en direktbetalning och sen när jag har godkännt allt så avbryts köpet!? Och ändå så har dom dragit av pengar. Jag tänker fan inte betala 200 för och skicka iväg ett jävla paket som ens inte är så jätte stort. ÅH nu är jag fan sur!! Alltid strul när man ska skicka något med dom där jävlarna. Får jag inte tillbaka pengarna så tänker jag aldrig mer skicka med dom där!!

Later.

Tips!

Typiskt mig och alltid blogga så sent. Men jag tänkte bara slänga in ett litet tips om en bra ansiktskräm. L300 bronze ifrån apotekten, väldigt bra om man vill ha lite färg såhär mitt i vintern ;) billig och bra också för den delen. Inte alls min grej att tipsa om saker men här fick ni i alla fall ett.


Tiiiisdag!


Precis nyvaken och snygg ;)

Har precis gjort mig lite mat, det blev pasta som vanligt när jag är själv hemma. Jag verkligen hatar och laga mat, fy det är så tråkigt. Men jag kan väl om jag bara vill men viljan är svår haha..
Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen gå ut och gå, men nu har visst solen försvunnit aja skit samma det är bättre väder idag än igår i alla fall. Ha en fortsatt bra tisdag :)

Later.

100301

Har väl inte sådär jätte mycket och skriva om idag men aja..
Vaknade av att mamma åkte iväg till jobbet (eftersom jag har rummet precis vid hallen nu, ogilla) Låg vaken ett tag och skulle se om hanverkarna skulle komma men icke. Så jag somnade om sen vid 9 ringer det på dörren springer upp helt yrvaken och öppnar.. så då kom dom tydligen i alla fall.
Annars så har jag inte gjort ett skit idag förutom och vart hos farmor & farfar nästan hela dagen, fick mat också alltid lika gott :)
Imorrn blir det yoga med Hanna, kul kul.

Later.


RSS 2.0