ICA Cindy


You would not believe your eyes If ten million fireflies Lit up the world as I fell asleep




Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen så jäkla skönt och få sova ut.. igår jobbade jag mellan 8-15 tog bussen hem vid 4 måste ju vänta en hel timme nästan. Sen när jag skulle gå av uppe vid slomarp så stannar inte busshelveten för några snorungar har förstört knapparna så jag får gå från kyrkbacken i 20 minus och i tights också det va kallt kan jag lova. Hoppade in i duschen och fixade mig sen direkt ner till hanna men hann bara va där 5-10 min ungefär för sen skulle vi ner till zebban och äta mat. Riktigt gott! Sen skulle vi ta tåget in till lkpg men självklart var det försenat eftersom det va så kallt ute men det fixade sig med skjuts in istället.. blev en tidig kväll, tog halv 2 tåget hem sen fick man stå och vänta på skjuts i en evighet och fy fan vad kallt det var.

Idag blir det och va med hanna och några hoppas på en bra kväll! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra kväll, puss!

100128

Har legat med världens huvudvärk hela dagen men nu har det äntligen blivit bättre. Har knarkat panodil hela dan så följde med mamma ner till stan en snabbis skulle se om jag hittade nått vilket jag gjorde så det blev en längre tröja med nitar på och ett par tights från lindex faktiskt, brukar aldrig kunna ha något där men nu hade dom helt okej kläder. 

Ligger ner bäddad i sängen och kollar på American Pie The weddin med massa choklad, kan inte bli bättre! Ska slänga in lite låtar på telefonen så jag har nått och lyssna på imorrn på bussen..

Imorrn blir det jobb igen efter det utgång i Linköping och det kommer nog bli superkul hoppas jag :)  



Tröja 199:-

Tights 149:- ?


Dålig kamera jag vet men tog med mobilen.



Skitonsdag..

Idag är det verkligen inte min dag. Började med att jag försovde mig ställde klockan på kvart i 6 imorse för att jag skulle hinna duscha innan jobbet men istället för att trycka på snooze så stänger jag jag av den istället smart skit smart! Men jag hann som tur va efter lite stress sen halv springa upp till bussen och det var ju inte lite kallt heller så man höll ju på och frysa ihjäl men men iallafall hoppade på bussen mot vadstena och det va värme i bussen för en gångs skull. Sen var det dags och byta buss i vadstena men bara att man måste vänta i ungefär 10 min innan bussen kommer så då får man ju stå ute och frysa och då går tiden ännu söligare och när man verkligen har väntat på en varm skön buss så är det fan knappt någon värme i skiten. 

Sen när man kommer fram till motala så började såklart att toksnöa! och så får man stå ute yttligare i 10, 15 min innan man får komma in, det är mysigt speciellt när det är snöoväder.. jobbet idag gick sådär men imorrn har jag bestämmt att det ska gå bättre. 

Slutade ungefär 50 min tidigare för att vi sålde 6 datorpaket så kunde ta den tidiga bussen hem. Men när vi kom till motala backen så är det en lastbil som står still så bussen får ta en annan väg men det gick lika bra det. Fast fy fasen vad jag ogillar det här vädret, snön försvinner ju aldrig jag vill ha sommar nu! oj vad positiv jag är idag..

Ha en fortsatt bra kväll. Puss

Dåligt humör!

Fan vad jag hatar verkligen hatar sura och otrevliga männsikor.. även fast man kanske har en dålig dag så behöver man fan inte visa de och absolut inte att det går ut över andra! Som t ex när man går på bussen och det är precis fullt så måste man sätta sig bredvid någon annan så hör man världens suck och ser en sur blick hur jävla trevligt är det då?! inte ett dugg. Varför inte lägga på ett litet leende och ta bort väskan som är på sätet brevid? för så jobbigt kan det ju knappast vara? nej det är ju jobbigt och sitta jämter någon som man inte känner. Jag skulle fan aldrig kunna vara sådär otrevlig och sur även fast jag kanske har en dålig dag man kan ju undra vad fan det är med folk! 

trevligt inlägg jag vet men jag va bara tvungen och skriva av mig lite blir så jävla sur på sånt här!

Snygga!




Seg sööndag..

Va segt och gå upp ifrån sängen imorse kan jag lova va så jäkla trött men nu sitter jag iallafall här framför datorn. Skulle igentligen gått på bio ikväll, snabba cash men ingen orka så det får bli någon annan dag istället. Lär ligga framför tvn hela dan idag, laddade ner lite bra filmer igår så det får bli och kolla på dom.

Igår kom hanna hit runt halv 7 hade lite svårt och välja kläder som vanligt.. efter ett tag så kom vi iallafall iväg åkte till mc donalds och köpte med oss mat hem till jocke där kvällen börja sen vidare till en fest? kan väl inte kalla att det var nån fest direkt men där sluta kvällen rätt så tidigt var hemma runt halv 1. Blev sängen direkt när jag kom hem och somnade lika fort också..

Puss!

My life would suck without you

jobb idag med och jag trivs jätte bra.. men fick vänta på bussen i 50 min mindre kul. sen sitta på bussen i nästan 40 min när man bara vill hem hatar och pendla. ne det blir flytt till motala rätt så snart fick lite tips på en lägenhet av pernilla som ligger i verkstan fast jag har ingen aning om vart det ligger precis men det var iaf en 1;a men det räcker så länge.. sen hitta jag en som ligger vid sjukhuset och det verkar ju som att det är närmare till stan därifrån? aja jag har ingen aning känner inte till motala så jätte bra.

jag har kommit på en sak att alltid när jag går i skolan eller jobbar så är jag alltid så sur och trött när jag kommer hem och så ska mamma ställa tusen frågor o det gör ju inte saken bättre.. efter att jag kom hem körde vi pappa till vadstena sen ner till stan och fixa käk sen en sväng till jocke och hanna.

nu ska jag sova är svin trött, godnatt!

100121

har nyss kommit hem har vart på banken och fixat nytt bankkort så hoppas att det kommer nästa vecka..
första dagen på jobbet idag och det gick bra :) lite svårt och lära sig allt bara men det kommer nog gå jätte bra efter ett tag. busstiderna kan va lite halv tråkiga men men får se om jag kanske hittar en etta i motala..

nu ska jag lägga mig på soffan och äta mammas pannkakor sen sova ska upp tidigt imorrn igen! så godnatt


20 januari

Idag har jag vart i skänninge en stund med mamma för att rensa mormors lägenhet, jobbigt det där.. :/ sen vidare till motala fick dock åka buss men det funka det med. Va ju på arbetsintervju och det gick bra så jag får svar på fredag eller senast måndag. Hoppas! för jag vill verkligen ha det blir tokig av att gå hemma. Efter jag hade vart där så hoppade jag av nere i stan för att gå till farmor & farfar och äta, alltid lika gott. Och nu har jag precis kommit hem.. sitter framför brasan och värmer mig fryser som bara fan.

Imorrn ska jag på möte hos Lisbeth.. det var ju tänkt att jag skulle börja plugga nu i vår men nu vet jag inte hur det blir med det eftersom jag kanske får det här jobbet och det tar jag ju hellre men om det inte skulle bli nått så lär jag ju börja plugga :P aja nu kommer snart hanna hit så ska dra mig, puss!

I'll be with you forever

Kanske borde sov ist för och sitta framför datorn som är rätt så onödigt eftersom att jag ska gå upp kl 8 imorrn. Ska va i motala 11 imorrn så måste ta 9.40 bussen.. är så jäkla nervös vore väl konstigt om jag inte va men jag ska klarat!

Ne nu säger jag godnatt, hörs imorrn efter att jag har kommit hem. Kram!


100119

Tisdag idag då veckorna går så jäkla fort.. Vaknade av att mamma kom in och väckte mig runt 12 för att det var mat. Så nu sitter jag här och söker lite jobb, duktig jag är jag vet. Sökte lite jobb igår med och nu ringde dom från motala och ville att jag skulle komma på arbetsintervju imorrn, wohoo :D

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Puss!


Sommaren & hösten 2009..

Okej ska försöka ta allt ifrån början. Allting började i somras efter att jag hade fått en allergisk reaktion..

Vi var nere i hästholmen jag och min dåvarande kille. Jag började må jätte konstigt jag hade aldrig kännt så innan mina händer och fötter donade bort och jag kände inte längre ansiktet o fick svårt och andas eftersom att jag hyperventilerade(?) som en galning, trodde direkt att jag hade fått en allergisk reaktion igen men fattade ganska fort att det inte var det fick tusen tankar i huvet kändes som att nu kommer jag dö. Obehaglig känsla. 

Åkte i alla fall hem efter om och men..  det blev lite bättre men inte mycket. Sen fick jag nog mamma jobbade kväll så ringde till henne och sa som det var att jag hade svårt och andas o trodde att jag hade fått en allergisk reaktion igen. Så det blev åter en natt på akuten i motala men blev hemskickad rätt så fort.. 

Visste fortfarande inte var det va. 

Tror det var dagen efter så skulle vi åka och bada men jag var tveksam om jag ville följa med eller inte för att jag var rädd att det skulle bli sådär igen men jag hängde i alla fall med och det gick bra gud så skönt men det var tack vare att jag hade bra folk omkring mig. På kvällen skulle vi åka in till vadstena jag och hanna. Så fort vi hade satt oss i bilen började jag känna av att jag fick en klump i magen och att händerna började dona bort, fan! det började igen. Men det försvan ganska fort men kom tillbaka lika fort också, åter en jobbig natt.

Det gick några dagar innan jag fick det igen. Jag och mamma skulle åka in till linköping för hon skulle fixa naglarna. Började känna redan i bilen att jag fick en klump i magen och svårt och andas, började sticka i läpparna, benen och händerna det här var nog den värsta gången trodde aldrig att det skulle försvinna. När vi väl kom hem så blev det bättre, kände mig alltid trygg när jag var hemma. Men hallå jag kunde väll inte vara hemma hela dagarna bara för att jag fick svårt och andas? tankarna flög omkring, skulle jag alltid må såhär? och framför allt vad fan va de? ingen ville ta det på allvar, det var nog det som va jobbigast men det va inte många som visste hur dåligt jag mådde. Och det va nog inte så konstigt eftersom jag inte sa nått.

Nästa gång blev när vi skulle åka till sthlm på kryssning. Jag hade gått och tänkt på det hela veckan hur fasen ska jag klara det? Men dagen kom och vi skulle åka iväg rätt så skapligt på morgonen allt gick bra i början men sen när vi skulle stanna och äta så kände jag att jag fick den där klumpen i magen igen.. och den här gången värre än alla gånger. Satte oss i bilen för att åka mot sthlm fick jätte svårt och andas trodde ena stunden att jag skulle sluta och andas för jag visste ju forfarande inte va det var. När vi kom på båten så gick det över, äntligen! 

Det gick några dagar igen. Jag var hemma den här gången som jag började känna att jag fick en klump i magen igen. Började få svårt och andas och hyperventilera som bara fan och tänkte nu dör jag. Klockan var då mitt i natten, väckte mamma som låg på soffan och trodde att vi skulle få åka in akut till motala.. men vi avakta och skulle se om det gick över det slutade med att vi tog en promenad runt kvarteret när klockan var runt 1 halv 2 på natten. Kom hem och kunde äntligen få sova.

Sen började skolan och jag skulle äntligen få andra saker och tänka på för vad hade jag gjort hela sommaren jo vart hemma varje jävla dag för jag var orolig att jag skulle få tillbaka den där klumpen i magen som gjorde att jag fick svårt och andas.

Nu trodde jag äntligen att det skulle bli bättre. Första skoldagen gick bra. Sen kom nästa..

Hade första lektionen och började känna att jag fick den där klumpen i magen igen och jag kunde inte konsentrera mig på nått annat än att jag skulle andas lungt försökte sitta kvar så länge som möjligt men till slut gick det inte, gick ut ifrån klassrummet och åkte hem. Allt försvann när jag väl kom hem. Skönt! 

Nästa skoldag samma sak.. tjöt som en gris men den här gången åkte jag inte hem utan gick till skolsyster som försökte få mig lugn, det gick efter ett tag. 

Panikångest! jag fick äntligen veta va det var. Och nu trodde jag att det skulle bli bättre eftersom jag visste vad den där klumpen i magen va för nått, men icke. Nu var det bara och ta reda på varför jag hade den där jäkla ångesten för?

Allt blev bara värre och värre till slut kunde jag inte göra ett skit, inte gå till skolan, inte va med kompisar, ingenting! Till slut så tyckte skolsyster att jag skulle gå till någon och prata men jag var lite sådär till det. Varför skulle jag gå till en sån och prata för jag mådde väll bra eller? jag ville tro det iaf. Det slutade med att jag fick någon och prata med och den ända lösningen va att hoppa av skolan ett jobbigt beslut men jag var tvungen för det va ju jag som skulle må bra. Alla klagade på att jag skulle hoppa av skolan och fick kommenater som "vad fan ska du göra med ditt liv nu?" jag är 18år och har hela livet på mig så jag hinner nog med det jag vill och huvesaken var väl att jag skulle bli bättre eller?

Nu hade jag hoppat av skolan, ett problem löst. Sen fanns det ett till som jag var tvungen att fixa till men jag var för feg för att göra något åt saken. Men det löste sig till slut iaf och vad det var vill jag inte skriva ut i bloggen. Efter ett par veckor fick jag praktik på slomarps äldreboende fram till jul. Och nu är jag äntligen fri från den där jävla ångesten och har vart det i några månader. Skulle det komma tillbaka kan jag iaf hantera det bättre än innan för nu vet jag vad det är.

Jag kan tänka mig att jävligt många har varit med om en panikångestattack nån gång eftersom det är väldigt vanligt.

Blev visst ett långt inlägg hoppas att ni orkade läsa allt bara men nu vet ni hur det ligger till och varför jag hoppade av skolan inte för att jag ville utan för att jag skulle må bättre. Jag har säkert missat massor och skriva men då skulle det bli ett ännu längre inlägg så skippar nog det.

Love can't wait

Äntligen! Har precis skrivit klart mitt CV.. hatar och skriva sånt för jag är fasen inte så bra på't.


Måndag igen då..

Vaknade av att mamma ringde och väckte mig lite efter 12, sov igetligen för länge idag skulle gått upp vid 10 men det blir så när man har svårt och somna på kvällarna.

Hon och gunilla kom hit med mc donalds mat så det fick bli det till middag. Dom har fixat med begravningen idag så nu vet vi när den blir av i alla fall så det känns skönt. Bestämde också att jag skulle läsa en dikt i kyrkan hoppas det går bra bara..

Nu ska jag städa lite på mitt rum för det ser förjävlig ut igen fattar inte att det kan bli så stökigt på bara några dagar, klädhögen på stolen ska vi inte ens snacka om haha. Efter det ska jag ut och gå hade jag tänkt och rensa tankarna lite, tror det behövs. Kram! 

When it was good

kollar igenom gammla bilder..



jag vet att jag aldrig kommer få tillbaka det vi hade men jag saknar det, jag saknar oss. även fast den senaste tiden kanske inte va den bästa så fanns det jäkligt bra stunder också, jag älska dom. du var bra väldigt bra eller jag ville tro det i alla fall..

jag sket i allt runt omkring vilket var det största misstaget jag någonsin har gjort, det är först nu som jag märker det. men jag vet att jag har det bättre nu utan dig måste bara försöka intala mig själv att det aldrig skulle ha funkat men jag är glad jävligt mycket gladare!

men en sak är säkert.. att jag älskade dig nått så otroligt mycket.

JK Wedding Entrance Dance



Kan tänka mig att många har sett den men jag är lite efter haha :P

hatar söndagar!

Usch vad jag hatar söndagar dom är såå tråkiga.. sitter fortfarande i min morgonrock som jag har gått omkring i hela dagen men snart börjar i alla fall en annan del av köping det är ju lite halv kul och kolla på :) och efter det så är det Johan Falk som också är jävligt bra även fast jag redan har sett alla filmer så gör det inget och kolla på dom igen. Ska nog ta och byta om nu och lägga mig på soffan med choklad och en kall cola, så gott! ha en bra kväll.

Kram!


Min dikt till mormor..

Jag vet att du kan se mig från din himmel
Blickar ner på mig
Jag vet att du vakar över mig
Som den ängel du nu är

 
Jag Kommer ihåg ditt skratt
Och din värmande famn
Ditt leende och dina ögon
Som glittrade mot mig

Jag kommer alltid sakna dig
Aldrig glömma det som varit
Jag älskar dig även fast du farit
Jag kan inte förstå att du lämnade oss
Men jag förstod att du aldrig mer skulle komma tillbaka
Men det var mer än vad jag ville förstå

/ Sandra


You're all I need

Trött som ett svin! Men nu har jag i alla fall tagit mig upp ur sängen eller okej inte nu men för en timme sen..
Kvällen igår var helt okej. Satt och drack lite hemma hos jocke med hanna och emil. Fast det blev inte så sent, kom hem runt 1 halv 2 ungefär. La mig i sängen och käkade mat sen slocknade jag rätt fort med världens huvudvärk trodde att jag skulle vakna upp med ett dunkande huve men det gjorde jag icke, så jäkla skönt!

Till min älskade mormor: Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Jag saknar dig..


Ha en bra kväll. Puss


jag älskar dig <3

det går nästan inte att fatta, jag vill inte fatta. men en sak är säker vi hade och har fortfarande världens bästa mormor även fast hon inte finns hos oss längre.

allt har gått så otroligt fort visst det har gått upp och ner den senaste tiden men jag trodde aldrig att du var såhär dålig.. för bara en vecka sen så var du relativt pigg och idag så var du inte ens vid medvetande, jag ångrar att jag inte var där men jag vet att du har det bra där du är nu. men jag är i alla fall glad att jag hann och träffa dig i förrgår men redan då märkte jag att du inte riktigt va som du brukade men inte trodde jag att det skulle gå såhär fort. det bästa av allt var iaf att du inte led, vila i frid!

mormor jag älskar dig <3




Världens bästa mormor!

vaknade av att pappa kom hem vid 10 och undrade såklart varför han kom hem så tidigt..
men mormor hade blivit jätte dålig så hon fick åka akut in och dom vet inte om hon kommer att klara sig, FAN! :(  men jag hoppas verkligen, verkligen att hon blir bättre..

får se om jag skriver ett senare inlägg.
puss!

En trött sandra..

har letat jobb som en galning mitt i natten jag vet men jag kunde inte sova så då kunde jag lika gärna sitta vid datorn och göra nått vettigt för en gångs skull.. har påbörjat mitt cv också, duktigt av mig jag vet ;) nu ska jag bara ta mig ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig. just det dags och söka sommarjobb också så man kan åka utomlands i höst! wohoo.

fan, lovade mamma och städa imorrn.. så nu säger jag godnatt!


Torsdagkväll..

Tänkte krypa ner i sängen och kolla på dom nya avsnittena av The Hills sen sova tidigt för en gångs skull. Lovade mamma och städa hela huset imorrn så kan ju inte sova bort hela dagen.. På kvällen så vet jag inte vad som händer men det är sånt som märks. Annars får det bli en hemmakväll..
Åkte i alla fall till lkpg som jag skrev i det  tidigare inlägget skulle köpa trådlöst tangentbord men det var slut, typiskt.. sen en sväng till syrran.

nu ska jag dyka ner i sängen bland alla kuddar och täcken, godnatt!

Love is the answer

Det ända jag gör är typ äta, äta lite igen, tv, äta, sova lite, tv, äta, äta igen, sova osv.. låter skit kul? haha eller inte va ;) ne nu vill jag fan göra nått blir tokig av och bara gå hemma men snart såå :D
Men jag har iaf lagat mat, duktigt? jaadå och nu försöker jag tända en brasa som inte går sådär jätte bra, jag hatar och hålla på med skiten! för det tänds aldrig när jag ska görat måste hålla på en timme innan skiten ska ta sig.. så det är ju inte sådär jätte varmt här inne som vanligt men jag ska inte klaga för en sån liten grej får tänka på barnen i afrika :P skämt o sido..

Igår va vi och hälsade på mormor som bor på korttidsboende just nu och ska snart in på ett hem.. jätte tråkigt. Men men inget och göra åt.. är iaf och hälsar på så mycket som möjligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lkpg? kanske.
Hejsvejs!


But without you I give up

Dagen har varit helt okej.
Bästa hanna kom hit med godis och chips så det blev och sitta framför tvn och prata lite skit som vanligt :) Du är himla bra ska du veta.. Och nu ligger jag i sängen, tänkte kolla på sen film sen sova. Godnatt! 

förlåt.. om jag inte redan har förstört allt 

Always..


And love, it's gonna be the one It's gonna be the one



Gomorron!
Har faktiskt nyss gått upp eller nästan i alla fall. Så nu har jag precis gjort mig lite mat så nu sitter jag och äter makaroner och bacon, ovanligt? ne va..
Kunde inte somna inatt heller så det fick bli några filmer inatt igen.. ups inte bra! Måste ändra mina sovrutiner.

Hörs senare, hejs!

annorlunda familjen..

sitter i therese lägenhet och kollar på annorlunda familjen..
hur kan man vilja ha så många barn? skulle aldrig vilja ha så många syskon. man skulle ju inte få ett skit nästan, okej så kanske man inte kan tänka fast 8 skrikande små ungar nej tack! haha..
finns det något positivt? knappast va.

åkte till elgiganten förut och köpte en tv som tess skulle ha inne i sovrummet.
blev super fint!
nu ska jag snart åka hem. Puss!


I will never forget you


Irriterad..

Blir så trött och sur på att det finns så jäkla mycket falska människor. Vad fan ska man hålla på och ljuga och hitta på saker för som folk sen går på? åh trött man blir. Jag är fan för snäll men jag ska fasen sluta med det. Och alla otrogna jävla as dra åt helvete! Ska sluta skriva annars blir det väl ännu mer skit som igentligen inte ska komma med här i bloggen.

Igår gjorde jag inte alls mycket sov till 3 ungefär sen låg jag framför tvn hela dagen och på kvällen blev det Johan Falk filmerna så jäkla bra filmer det måste ni hålla med om. Somnade inte förrens 5 halv 6 imorse och då gick mamma upp till jobbet. Jag kan fan inte somna på kvällarna är så pigg, kanske dags att vända tillbaka dygnet snart? Sitter fortfarande i min snygga morgonrock och har precis ätit. Försöker värma upp huset lite men det går visst inte så bra, att det alltid ska vara så jävla kallt här fattar inte. Och på sommaren så är det för varmt istället, ojdå vad jag klagar men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, antingen kommer Hanna hit en stund eller så dra jag in till lkpg så får se vilket det blir men det ser ut som det lutar åt lkpg. 

Ha en bra kväll så hörs vi. Puss! 

Release me

Kollar på The Hills som dom har visat på tv hela dagen, älskar den serien. Även fast det är gammla avsnitt då men det kommer faktiskt ett nytt avsnitt ikväll om ja inte redan har sett det och efter det är det premiär av The City, en annan del av köping och Johan Falk nu börjar det äntligen lite bra saker på tv :D haha vilken nörd jag är.

Imorrn ska jag gå och skriva in mig på körskolan hade jag tänkt måste ta tag i det nu för man vill ju ha ett körkort, så jäkla skönt. Ha en bra kväll, puss! 


Hold me and love me, Just want touch you for a minute, Baby three seconds is in it for my heart to quit it




Dreaming about the day when you wake up and find That what you're looking for has been here the whole time





Har inte gjort ett skit idag förutom och legagt framför tvn, segt måste jag säga. Hade tänkt och gå ut i lkpg ikväll men ingen hade skjuts så det sket sig men nästa helg hoppas vi på utgång i alla fall :) fast kvällen är ju inte slut än så det kanske händer nått ändå, vi får se annars blir det film hela kvällen.

PUSS 


Each time, I look in to your eyes I know why.. this love is Unbreakable


Ser ut att inte hända ett skit ikväll så jävla tråkigt. Jävla skit Mjölby, bajs folk! finns inget kul och göra.

nu ska jag lägga mig på soffan och sova hejdå!

Every day, Every night, I wanna see you baby, stayin' by my side. I'm going down on my knees for you. For your love!






Sitter här och lyssnar på musik och äter flöt, myskväll? ohja! Men jag har inte suttit här hela kvällen. Har vart hemma hos Jocke och kollat på tv med Hanna och några, kul kul. Men sen blev jag för hungrig och huvudvärken ville inte släppa så jag åkte hem efter ett par timmar. Tänkte krypa ner i sängen och försöka somna tidigt för en gångs skull och se om huvudvärken vill släppa nån gång.

Imorrn vad händer då? det är ju lördag så hoppas på nått kul i alla fall. Är själv hemma också vilket är jävligt skönt.



Jet Set

Sitter och kollar på olika klockor och hittade dom här har faktiskt en själv fast i lila. Tycker dom är jävligt snygga. Håller ni inte med?



Sitter framför datorn som vanligt och gör inte ett skit ska hoppa in i duschen snart när jag orkar flytta mig från soffan. Ikväll vet jag inte vad som händer men antagligen ingenting, fast det kan va lika skönt.

I could not ask for more



I could not ask for more

Victoria Secret

Sitter och kollar på Victoria Secret´s underkläder, så jäkla fina.. måste ju nästan beställa hem nått.



 


All my life, I'll be with you forever

Efter nästan 3 år så är det svårt att glömma..



We can do it, baby, anytime of the night


jag vet i fan vad jag vill längre ena stunden så vill jag det här med Göteborg så jäkla mycket och tycker att det skulle bli jätte kul om jag fick chansen. men ena stunden så vill jag det inte alls allt är bara en ända jävla röra.. fast hur gammal är jag, 18!? hallå jag har hela livet på mig så varför inte ta chansen? fast lilla jag stå på egna ben för första gången hur ska det gå.. men jag ska fasen klarat!


I can never, ever live a day without you, Cause you keep me from falling apart




Aha torsdag idag då och jag sitter fortfarande i min morgonrock och kl är 3!? det är inte bra och va ledig hela dagarna för man blir så jäkla lat. Jag hatar att inte ha nått och göra men snart blir det i alla fall plugg men vart vet jag inte än men jag hoppas att det blir på det stället jag vill, fan vad glad jag skulle bli. Igentligen skulle jag gå och skriva in mig på körskolan nu när jag ändå är ledig.. kanske börja träna också som jag har tjatat om hur länge som helst.. aja ikväll kommer Hanna hit så då lär det bli film och flöt kväll och det tackar man inte nej till! ha en bra kväll så hörs vi. Puss! 

Told you from the start, baby from the start


Call me





Love game

Kom hem för någon timme sen.. är så jäkla trött så ska lägga mig på soffan och kolla på film. Ikväll vet jag inte vad som händer om inte hanna mupp ringer.

Igår så va jag nere hos hanna och dom och firade emma som fyllde 18. Efter det så åkte vi vidare till några där spenderades även hela kvällen och natten, mysigt.. vaknade vid halv 3 nån gång och då kom pappa och hämtade mig så nu sitter jag här och segar.

Puss!

Whatcha say

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag sov jävligt länge för i lördags blev det ju ingen sömn förutom nån timme på morgonen men de var det värt. Så igår blev det en slapp dag med film med några, skönt. Hanna panna kom hit en kortis stund förut men det blev bara lite skit snack som vanligt :P. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska kolla på film men jag vet inte vilken har ju sett alla som jag har på datorn tror jag i alla fall..  

bye

ICA - Ulf videobloggar


I just want to be with you

sitter och fikar med en del av släkten som man inte träffar så jätte ofta, mysigt! Vi ska snart köra paketleken är det tänkt, rätt kul faktiskt. Sen kommer Hanna hit när hon har kommit hem och då blir det att umgås med ett par kompisar.

Igår gjorde jag inte ett skit, låg på soffan hela dagen och kollade på filmer. Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt men klockan belv visst halv 5 hehe ups :P och sen upp kl 11 för dusch och fix..

Kanske slänger upp lite nya bilder sen. Ha en bra kväll, puss!

100101

1 januari idag då det blir nog och ligga i sängen hela dagen och kolla på film om inget annat kul händer och om man orkar ta sig upp över huvetaget, vi får se.

Kvällen igår började nere hos Hanna med käk och lite dricka. Sen vidare till ponta där vi va hela kvällen. Blev en bra kväll iaf som tur va. Vid 4 gick vi hem och det var ju inte lite kallt och långt och gå va det också när man kom hem blev det en varm dusch sen sängen, slocknade direkt.

Puss


RSS 2.0