Linda Sundblad - Let's Dance



Hopp sitter uppe lika sent varenda dag, haha fast det är ju rätt onödigt och sova säger vi :P

Vaknade av att Hanna ringde vid halv 1 så det var bara att gå upp och fixa sig lite snabbt sen in till ikano. Skulle handla lite grejer till nyår, har faktiskt lite smått panik för vi har ingen aning om vad vi ska göra imorrn på kvällen men det löser sig alltid. Efter det åkte vi till J och spelade gh igen. Har ap ont i fingrarna och ena armen.. men det är så jäkla kul!

haha ja just det.. hanna kom upp med gammla brev som vi hade skickat till varandra när vi var mindre eller snarare emma och jag haha så jävla störd man va fast det va fan lite kul och läsa :D

nu väntar sängen, godnatt!  

091230

kl är snart 6 och jag sitter fortfarande här och gör inte ett piss fattar inte varför jag sitter här för ska nog ta och sova eller fösöka iaf. Har vänt på tygnet totalt, inte bra. 

Idag så har vi inte gjort så mkt förutom att vi åkte till J och några på kvällen och spelade gh så jäkla kul.. ne nu ska jag kolla på film sen sova. Hejdå! 


.

det har gått mer än 2 månader och jag saknar allt fortfarande..

Nördar..

Är med hanna, vi sitter och nördar vid varsin dator just nu. Och det händer väl inget speciellt nu ikväll men det är lika skönt det :P just det sökte lite jobb idag så får väl se om det blir nått men det blir det väl knappast.

Vad händer på nyår? börjar få lite panik men det löser sig alltid :D

ne nu ska vi nörda vidare hejsvejs

haha tönt

äcklad är nog det rätta ordet. vill bara spy upp dom veckorna som jag träffade dig att man kan vara så jävla falsk, helt otroligt. Du är en jävla tönt som inte vågar ett skit haha det är ju fan skrattretande. Hoppas fan att alla inser vilken tönt och idiot du är lite stryk skulle ju inte skada för fy fan vilket dumhuve du är.

25 december

..Hade en helt underbar jul igår med familjen :) blev lite sent somnade inte förens halv 4 på soffan dock.. så har inte sovit sådär jätte skönt. 

Va nyss ute och gick med Therese och mamma. Fy fasen vad det snöar men det gillar vi :D Ikväll vet jag inte vad som händer? vill gå på göta kanal 3 men det finns säkert inga platser kvar så det kan jag glömma.. nu ska vi åka till mormor och fika. hejsvejs


Julafton!

God Jul! Hoppas alla får en bra dag :)


Rubrik


Dan före dopparedan...

Har precis spelat bingolotto med familjen, haha jätte kul eller ne :P och självklart så vann man inte ett skit men det var ju väntat..

Idag så var jag med mamma i motala och handlade dom sista julklapparna. Handlade 2 julklappar till mig själv haha ego som jag är så har jag inte handlat några klappar i år förutom till mig själv då :P vi ska som vanligt fira jul här hemma med släkten, mysigt! ne nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och kolla på någon bra film.

Ha en bra jul! God jul alla söta :)

<3


just idag är jag stark.


...

där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig

Städ dag!

..nu har jag gjort nånting som jag har behövt göra väldigt länge men inte orkat, nämligen städat fy satan vad dammigt det var men nu är det äntligen gjort. Och nu håller jag på och bakar lite grejer. Känner mig faktiskt lite duktig haha. Kanske borde gå ut och gå också men det vore ju ännu bättre om man orkar och ta sig till gymmet nån gång.. Imorrn blir det att gå upp tidigt igen, lovade visst och följa med mamma och storhandla sen åka till Motala o handla klappar :P 

Fick ett berv idag från min handledare, änligen.. vill verkligen få reda på lite så man vet hur det blir. Hoppas!

Ha en bra kväll, puss!

trååkmåndag..

Fattar inte att det är så jävla kallt i det här huset kvittar ju hur mycket man eldar så är det fan lika kallt kryper snart in i brasan, satan så kallt det är. Håller på och fixar varma mackor sen ska jag lägga mig farmför tvn och kolla på Anna Ankas jul även fast jag stör mig på henne som attans, haha. Men hon kan ju fasen inte ha alla hästar hemma hon är ju helt störd men jag kan inte låta bli och kolla ändå. 

Imorrn tänkte jag följa med mamma och handla dom sista klapparna fast innan ska jag iaf ha en jävla sovmorgon..


Ishuset..



...du är bra, väldigt bra. Saknar allt.


Bilder






Dom ända bilderna jag har på den här datorn just nu, kommer nya när jag orkar lägga in dom från kameran.

091221

Äntligen hemma är så jäkla trött sov knappt en timme inatt så ska lägga mig på soffan och sova.. blev visst film hela natten, hehe ups inte bra :P. Va med mamma och hälsade på mormor nu på morgonen. Väldigt jobbigt och se henne så dålig men det hör väl till. Idag vet jag inte vad som händer? men nått blir det säkert.

borde nog tänka igenom vad jag igentligen vill..


bloggar kanske senare ikväll, pusshej



091221

Dagen har spenderats med Robin och Hanna. Har inte gjort ett skit förutom och kollat på tv och flötat som hör söndagar till.
Finns inte så mycket och skriva om idag.. borde nog sova ist för och sitta här eftersom att man ska upp vid halv 8 imorrn, segt.

godnatt


091220

Helt död efter att ha jagat totte runt i huset i typ 20 min men den lilla skiten är såklart inte trött. Nu ska Hanna och jag ta en promenad ner till henne så han får komma ut lite och så att hanna kan byta kläder sen vidare nånstans? men vet inte vart får se vart vi hamnar.

Ha en bra kväll för det ska vi ha. haha hejdå muppar

fredagsmyys med Totte!

Sitter hemma hos Hanna, kom på att vi var sugna på kebab. Fötiga som vi är så åkte vi ner och köpte det och lite godis också såklart haha. Och nu springer Hanna muppen runt och filmar totte med kameran :D  

Vad fasen händer ikväll?  Senare sen ska vi nog åka och hämta robin, saknar honom och så ska vi hämta hannas syrra som har vart på disco :D hahah

ne nu ska vi flöta vidare hejsvejs :P

Och nu är de Sandra muppen som håller med Totte! Haha asså en knasigare vovve får man nog leta efter :D man är inte svårroad när den är i närheten mohahhaha :D

Nu har vi vart ute och pullsat i snön med totte. Vi blev sugna på att åka pullka imorgon när vi gick förbi våran lilla backe. Så imorgon blir det att gå upp på vinden och leta fram våra snowracers.
Vi trodde Totte skulle va lite trött efter att vi har lekt med honom hela kvällen och dessutom vart ute och busat i snön. Men inte den vovven inte han är lika busig nu som när vi gick ut :P

Ha en fortsatt trevlig fredag de ska iafl jag ha :)


Rubrik

Ligger i sängen och kollar på film ska snart sova är rätt så trött.. men det blir och sova själv inatt igen, hatar de.

Tänkte lägga upp lite bilder från Göteborg va ju ett tag sen men bättre sent än aldrig :P ska bara vänta på att hanna ska skicka dom.

091216

Finns inget mysigare än att vakna upp när det är helt vitt ute, underbart! Gick upp runt 7 och la mig på soffan och kollade på nyhetsmorgon, somnade om och vaknade av att Therese kom hem vid 11. Började baka negerbollar och kladdkaka men jag mitt pucko glömmde bort kladdkakan i ugnen så den vart äckligt torr :P jätte gott verkligen men negisarna belv i alla fall goda, haha. Sen blev det pannkakebak men vanilj i självklart var det inte jag som gjorde dom utan therese men jag hjälpte ju till lite :P

Ne nu ska jag ta och ringa hanna och fråga om vi ska ta en promenad. Hejsvejs


...

Det går inte en dag utan att jag inte tänker på det, ångrar mig bara nått så sjukt mycket.. Trodde inte att jag skulle bry mig så här mycket men det var visst svårare än vad jag trodde.

fghjmhjgf

Tisdag idag då snart onsdag dagarna går så jäkla fort. Har inte skrivit så mycket här men har inte haft någon ork, det får bli ändring på den saken.

Idag har jag inte gjort ett skit som alla andra dagar nästan och på tal om praktiken så ska jag inte gå på den mer så jävla skönt. Efter jul blir det plugg men jag vet inte vart det blir än så nu har man lov en månad, skönt!

Sova själv inatt igen och det gillas inte..  Skriver mer imorrn nu blir det sängen och kolla på film sen sova för är rätt så trött, natti!

Erik Grönwall Vinner idol


091213

Söndag igen då, hatar söndagar så jäkla sega och tråkiga.. Vaknade vid 12 med huvudvärk och den har fortfarande inte släppt så nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på film. Imorrn blir det jobb igen mellan 13-20 tror jag att det va, klantig som jag är så glömmde jag schemat i skåpet på jobbet.  

Igår så fixade vi ett till mobilt bredband för jag skulle ha det till min dator, men klant mamma råkade snubbla över datorn och såklart så pajar modemet bra där! och så får man inget nytt heller, skit 3!

PUSS 


trött...

Äntligen hemma är sjukt trött men nu ska jag hoppa in i duschen för sen kommer Hanna och hämtar mig sen vidare till Robin. 

Somnade runt 3? och ställde klockan på kvart i 8 segt.. åkte hem direkt sen in till lkpg fick en ny dator :) jätte fin såklart men vet i fan om den är bra men den verkar bra iaf. 

Nu ska ja skynda mig in i duschen, hejdå!  

091211

Godmorgon! Vaknade runt kl 1 hos Robin, underbart! Blev sent igår som vanligt somnade vid 5 nån gång..

Ikväll blir det att kolla på idol hemma hos Robin med Hanna, med flöt såklart ett måste på fredagar haha. Finns inte så mycket och skriva om idag.. ne nu ska jag ta en lång dusch så jag blir varm det är ju minus grader i det här huset som vanligt!

PUSS

Du är så jävla dum i huvet så jag spyr, falsk jävla idiot! ååh vad arg jag är!


Sovmorgon!

Somnade vid 3 nån gång igår, sent igen jag vet inte bra! Kände mig inte så bra igår kväll så jag sket i och gå till jobbet kunde väl igentligen gått dit, men jag var nog lite lat tror jag :P Tyckte att det var mysigare och gå och lägga mig på soffan invirad i mitt sköna täcke och kolla på nyhetsmorgon saknas bara lite snö ute så är allt perfa.

Gick upp och tog en låång dusch, skönt.. fixade mig lite sen bakade jag en kladdkaka igen eftersom den andra tog slut på en dag så var tvungen att göra en ny hehe. Så mycket som jag stoppar i mig om dagarna så tycker man ju att jag borde lägga på mig lite men icke! Skulle behöva lite fett hah :P




Puss o hej!


091209

Sitter framför brasan och fryser som bara fan.. Kom hem från Robin för någon timme sen, mådde inte så bra mår fortfarande illa och fryser. Inget vidare kan jag säga. Vill fasen inte bli sjuk hatar och va de.

Idag har det väl inte hänt så värst mycket skulle igentligen ha jobbat men det blev inte så får se om det blir nått imorrn beror på om jag har feber eller inte, hoppas inte! Var i lkpg en sväng med R och hans mamma och pappa.

Nu ska jag kolla på film sen sova tidigt eller försöka iaf. puss

Saknar robin redan..  


Kladdkaka..

Sjukt god kladdkaka!



Ingredienser

2 dl socker
2 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
1 nypa salt
125 g smör
2 st ägg


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna till kakan i en skål.

2. Smörj en form (gärna med löstagbar kant) om ca 24 cm och ”bröa” den med råsocker.

3. Smält smöret och rör ned äggen däri. Vispa ej!

4. Vänd snabbt ned smörsmeten i den torra bunken och rör om försiktigt.

5. Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugnen, ca 14-17 minuter.

6. Håll koll på kakan, den är klar när smeten precis ”stannat”. Tag ut kakan från ugnen och kyl sedan ned den i frysen ca 20 minuter (då blir den lätt att skära upp och blir perfekt kladdig).

7. Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.


Hemma!

Sitter och äter varma mackor, gott.. ska försöka dra mig mot sängen snart men datorn följer såklart med måste kolla på film innan jag somnar annars går det ju inte att sova.

Va och hälsade på mormor en stund idag och efter det åkte jag direkt till Robin alltid lika mysigt. Imorrn blir det jobb mellan 13-20 inte alls sugen på det men men det kan man ju inte alltid vara, bara knappt 2 veckor kvar så det är skönt sen är det plugg som gäller.

Nu ska jag kolla på film sen sova.. natti!

Erik Grönwall - Run to the hills, idol 2009


091208

Hemma nu. Funderar på och ta en lång promenad med musik i öronen det skulle behövas..

Väntar på att dom ska ringa från skolan så man får reda på lite mer, vill börja plugga NU! Men det blir ju inte förrens efter jul och nyår, längtar..

Igår åkte Hanna och jag till Robin som vi brukar göra vi gjorde inget speciellt, kollade på tv det var väl det ända. Blir att åka dit ikväll igen :)

Ha en bra dag, kram!


Hej bloggen!

Har precis gjort en kladdkaka som vart lyckad för en gåns skull tror jag iaf har ju inte smakat den än men den ser iaf god ut, haha.

Senare sen kommer Hanna hit vet inte vad vi ska hitta på men nått kul blire säkert.


Min smarriga kladdkaka som visst bara smaka kaffe, fy bubblan skiter nog i kaffet nästa gång. Fast den vart iaf kladdig ett plus iaf.



Mina sjukt sköna tofflor från Top Shop!


091207

hello tråkbloggen

Kom hem från robin för någon timme sen så nu ligger jag i sängen ny duschad och ska sova, upp och jobba imorrn igen mellan 7-14 tror jag det va.

Igår var vi som sagt i Göteborg hela dagen och gick på stan skulle igentligen ha handlat julklappar men det blev visst bara kläder till mig vilken egoist jag är, haha. På kvällen så var vi på liseberg och jäklar vad irretired jag var de va fan folk överallt man kunde ju knappt röra sig fram och det var ju inte lite kallt heller och då blev man ännu mera sur och sen när vi skulle gå in och sätta oss för och fika så ska vi ju inte snacka om hur mycket folk det var och inga sittplatser fanns det heller, fast annars var det en vädigt bra dag. På kvällen eller aa natten kanske man ska säga så åkte vi till robin så kom inte hem förrens vid 4 slocknade direkt! 

Bilder från göteborg kommer nog upp när hanna har skickat dom. Godnatt 

Erik Grönwall - Hey Jude


underbart!

Imorse var det riktigt jobbigt och gå upp kan jag säga fast jag började ju inte förens kl 10. Det är så jäkla kallt ute så man vill ju inte gå utanför dörren men det är rätt mysigt när det är vitt ute iaf så det är ju ett plus.

Igår jobbade jag till 15 efter det kom Hanna hit och då åkte vi ner till vårdcentralen men vaccinet var slut så det blev inget med det och efter det blev det ner till stan en snabbis skulle handla lite chips till kvällen som vanligt. På kvällen blev det att åka till Robin en stund med muppen.

Var på möte på skolan idag och jag är så jävla glad :D efter jul blir det förhoppningsvis plugg nere i Göteborg, ett helt år, underbart! Eftersom det är någonting jag vill så är det klart att man tar den chansen. Ne nu ska jag med mamma ner till stan och storhandla sen blir det lkpg till therese och gå på stan, mysigt! Efter lkpg blir det myskväll hos R.

hejsvejs

091201

Har vart lite dålig på att uppdatera bloggen..

Har vart med Robin nu ett par dagar helt underbart. Jobbade till 13 idag och efter det kom jag hem och somande bums på soffan och vid 3 kom R och hämta mig sen åkte vi hem till honom och åt lite och kollade på film, mysigt! Imorrn bilr det jobb igen fast till kl 3 efter det blir det nog att vara med Hanna.. muppen ville att jag skulle följa med ner till vårdcentralen och ta sprutan men jag vet i fasen om jag ska ta den får se. På kvällen kanske det blir att åka till R.

ne nu ska jag lägga mig kom ju hem rätt så sent igår kväll så det blev ju inte så mycket sömn..

PUSS

RSS 2.0